minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aminn cümlemizin evlatlarını inşallah 🌺 gece biraz kuruyemiş yedim şekerimi yükseltmiş ya
Kubra_haciomer Beklenenim11 2. Saatler de yükselmiyorsa tatlı yükseltmiyor demek ki 😅 ama benim de öyle ekmek anında fırlatıyor. Gluten etkiliyormuş gluten içerikli her şey karbonhidrat da olduğu için fırlatıyor şekeri.
Beklenenim11 Kubra_haciomer ben hep 2. Saati ölçüyorum canım Yurtdışında yaşıyorum burda 2. Saatin ölçümünü istiyorlar Çok enteresan gerçekten eşim bile şaşırıyor ekmek yükseltiyorda seker neden yükseltmiyor diye Ama makarnada yükseltmiyor🫣
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee kavrulmuş olanlar yüksektiyor 🥲 çiğ kuruyemiş çok etkilemiyor yağ yükseltiyor galiba
Beklenenim11 Deletedmom_112 kremalı meyveli pastalar Sütlaç, muhallebi, puding Sütlacı kendim yapmıştım sekeri fazla dökmüşüm o bile yükseltmemişti
Beklenenim11 Pamuk sadece girip okuyodum bu aralar bebek eşyaları çanta hazırlama felan derken hiç yazamadım 23 ocakta dikişlerim alıncak zaman azaldı artık🥰
Kubra_haciomer Beklenenim11 orda ikinci saatin kaç olmasını istiyorlar peki ? Burda ilk saat 140 altı ikinci saat 120 altı olması gerek. Makarna canım istiyo ama denemedim korkumdan 🥲
Beklenenim11 Pamuk ya senin haftalarında benimde ağrım çoktu şimdide yürümek yataktan kalkmak zulüm resmen Az kaldı ama şükür bizim için bu haftalar bile hayaldi
Beklenenim11 Pamuk çok kötü gerçekten penguen gibi yürüyoruz artık ve ben her hareketimde serklajı hissediyorum artık
Beklenenim11 Kubra_haciomer burdada sınırlar türkiyedekiyle aynı canım Açlık 90 Saat tokluk 120 Ama burda 1. Saati ölçmemizi istemiyorlar Bence bi dene yükseltmiyosa yersin benim diyetimde 6 kasık makarna serbesti
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee yağlılar etkiliyor maalesef bide gece insilün seviyesi düşermiş diyetisyenim gündüz ye demişti bana