Babydurubaby minik_kurabiyeee götürün bence de benim hep yüksek çıkıyormuş işk diyete başladığım zaman şükür şimdi normal çıkıyor
minik_kurabiyeee Babydurubaby çok şükür ya bende götüreyim çünkü toklugum aşırı yüksek çıkıyor yaaa 200 180 falan
Babydurubaby minik_kurabiyeee inşallah makineden kaynaklıdır da biraz rahatlarsınız 💕bana mesela artık doktorum her gün ölçmesen bile olur dedi çok şükür ki
minik_kurabiyeee Babydurubaby ay benimkide inşallah o kadar düşer yaa aşırı stres yapıyorum yaa sizin dediğiniz gibi diyim bende ya tokluk için ayrı insülin başlar ya da makinemi degistirirler
pamugumm_ Babydurubaby merhaba benim açlık şekerim 100 çıktı bende şeker var mu acaba doktor diyet yaptırır mı sizce
minik_kurabiyeee Babydurubaby önceden 68 e 65 falan oluyordu da şimdi oda 79 a falan nadir düşüyor insülinden önce 120 130 140 falandı
Babydurubaby Melike_4949 benimki yanlış ölçüyordu, eğer aklınızda şüphe olursa hastanedeki ile karşılaştırın derim
Deletedmom_112 Melike_4949 bende on call kullanıyordum dengesiz ölçmeye başlayınca optima aldım inşallah doğrudur denediniz mi siz ?