naneliseker_ NewbieMommy belli olmuyor o. Benimde yükseltmezdi bir baktık bazen yükseltmeye başladı (patataes)🥹 Seker tuaf bir olay. Makinada sıkıntı olacağını sanmam. Düşük çıkması daha iyi bosver 🙃
NewbieMommy naneliseker_ tabi daha iyi ama işte ya bozuksa ve hep ölçümlerim yanlış ise diye 🥲 çünkü değerlerim iyi gözüküyor üzülürüm ölçüm yanlışsa😅
minik_kurabiyeee NewbieMommy evet kesinlikle öyle herkeste çok farklılık gösteriyor bu şeker benimkini karbonhidrat daha çok yükseltiyor mesela 😕
NewbieMommy minik_kurabiyeee minik_kurabiyeee ben şuan kaçamak yaparken yazıyorum sana 🙈 cips yiyorum bende bugün dedim serbestlik olsun 🥲
minik_kurabiyeee Ay kızlar bugün kaçamak yapıyor musunuzzz🥺 ben 2 jelibon ve biraz cips yedim inşallah yükseltmez insülin vurdum ama bugün eşimle dışarıya çıktık baya da yürüdüm yani
naneliseker_ minik_kurabiyeee yürüduysen yükseleceğini sanmıyorum. Yürüyüş ve kol egzersizleri çok çabuk etki ediyor denedim :) Bugün kaçamak oldu herkeste kesin 🥹🥲
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ben bugün ilk defa kaçamak yaptım yeniyıl hediyesi verdim kendime kahvaltıda yarım gözleme ve çeyrek simit yedim 1.saatim 120 2.saatim 130 çıktı ödüm koptu
Melike_4949 minik_kurabiyeee sağol canım evet çok şükür kizima kavuşacağım inşallah o yüzden mutluyum Rabb’im yardım eder Allah’ın izniyle 🤲❤️
minik_kurabiyeee Melike_4949 ne demek canım sen hiç canını sıkma boşver herkes nasıl geliyorsa sana sende öyle git aynen öyle valla minnoş kızla kavuşacaksın çok heyecanlı bir şey eder canım sen yeterki Allah’la bir ol 💖 canım doğum anında dua et bizlere de olur muuu🥺🥺
minik_kurabiyeee naneliseker_ ay inşallah ama yemeden önce yürüdüm 😅 kol egzersizi nasıl oluyor youtubede var mı? Ay vallaha ya ama çok yememeye özen gösterdim şuan gözümün önünde hala ama yemiyorum😅
Deletedmom_112 naneliseker_ aynen 😂 ama herkeste yürüyünce hareket edince şekeri düşüyor bende daha yükseliyor biliyor musun kana daha çok karışıyor bende galiba 😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee olur canım Allah’ın izniyle dua ediyorum edicem Rabb’im sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah hepimizin ❤️🤲🥲
naneliseker_ minik_kurabiyeee kol ileri geri yapıyorsun. Birde yürürken veya oluğun yerde sağ sol kaldırıp indiriyorsun. Her iki şekil. Annemin fizik tedavi göründüğüne seker hastalarına anlatıyordu ordan duydum. Şekerim çıktığı zaman yapıyorum yarım saat.
minik_kurabiyeee naneliseker_ yaa öyle mi onu denemedim hiç yükselirse deneyeceğim ama inşallah yükselmezz😅
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 kız çok iyi çıkmış yaaaa gözleme ve simite göre harika yaniii ay bende çok bir şey yemedim ama kaçamak yaptım yani 😕
naneliseker_ Deletedmom_112 diyorum ya seker çok tuaf bir olay. Allah yine beterinden korusun ne diyim🥲
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee insan dayanamıyorki zaten çok zor hafta ilerledikçe daha çok bişey istiyor canı
naneliseker_ minik_kurabiyeee bende tavuk pilav yedim çok canım çekti. 1 saatim iyide 2 3 saat sonra yüksek çıkmasını anlayamadım gebelikte 1. Saat derler ama 🥲