Deletedmom_112 minik_kurabiyeee içim yarım yağlı tüketiyordum ama diyetisyen fark etmez istediğini tüketebilirsin dedi.
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 hmm anladım canım ben bazen süt alıyorum ondan içtiğim zaman yükseltiyor çok yağlı olduğu için mi acaba ve çikolatadan sonra 103 çıktı canım 🌺
minik_kurabiyeee Kızlarrr yine ben ve meşhur sorum akşama ne var😂 @Melike_4949 @Deletedmom_112 @Kubra_haciomer @2lokummannesiii
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee patlıcan yemeği ve köfte yapıyorum canım yanınada cacık ve salata yaparım
2lokummannesiii minik_kurabiyeee Anneme geldim canım😂 annemde kıymalı fırında karnıbahar ve merco(mercimek) çorbası yapmış😊 kadın korkudan kaşığın ucuyla un koyuyor patates hiç koymuyor😂 öğlenlikte mercimek köftesi istedim ve yoğurt😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee tabiki canım pirinç koymayacagim onu koyarsam ben yiyemem sırf onun için markete gidip bulgur alicam halim yok 😅😅 sağol canım gel beraber olsun
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay geçen gün ben yaptım ama kendime bulgursuz pirinçsiz yapmıştım eşime bulgur ve pirinç koymuştum kendime yaptığım da çok güzel olmuştu beğenerek yedim valla 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım güzel oluyor benim için bulgur pirinç farketmiyor ben severim bulguru eşimde, pirinç pek sevmiyoruz 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 benim içinde fark etmiyordu ama ikisine de uzağım şimdi tatlı çok yükseltmiş şekerimi 🥺