minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa kıyamam kızzz 🥰 şimdi 9 ay sonra kavuşuyorsun ilk defa göreceksin amaanınn çok duygusal 🌺
Kubra_haciomer Melike_4949 ay benim de canım puding istedi geçen aldım ama hala yapmadım 😅 korkuyorum yapmaya
Kubra_haciomer Ay kızlar Instagram kullanıyorsanız takipleşsek ya ben baya alıştım size burda 😅🥹 aynı kaderi paylaşınca 🥲 kocc.kubraa kullanıcı adım benim 🌸
2lokummannesiii minik_kurabiyeee o tatlı krizleri amanın yarabbi😂 bak ben birkaç akşamdır 8-8.30 civarı eşimle kahve içiyordum yanında bizim bitter çikolatanın bir küpünü bitirmiyordum😂 bugün vajina sancısı olunca dedim acaba ondan mı deyip yemedim😂 şöyle soğuk baklava olsa ya da antep fıstıklı Allahım😂
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ay hiç sorma valla çok istiyor canım bitter çikolatam bitmiş benimde en fazla 2 tane yiyordum ondan ee ondanmıymış peki 😅 ayyy enfess olurduuu aman Allahımmmm
Kubra_haciomer @Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Deletedmom_112 Ay kızlar Instagram kullanıyorsanız takipleşsek ya ben baya alıştım size burda 😅🥹 aynı kaderi paylaşınca 🥲 kocc.kubraa kullanıcı adım benim 🌸