Melike_4949 minik_kurabiyeee ay inşallah canım ya valla zor bu şeker hastalığı Allah kimseye yaşatmasın inşallah 🤲❤️ evet aynı gidiyor şekerimiz 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay valla ya piskoloji gitti bu şekerde 😅 evet canım şimdi yediklerime göre çok şükür 200 lerde falan çıkmıyor,az kaldı doğumdan sonra bol ketçapli mayonezli patates kızartması yemek istiyorum bende 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 hahahah😂😂 hiç sorma psikolojiyi kırdım artık 😂 çok şükür canım valla benimkide ilk zamanlarda öyleydi çok şükür şimdi az da olsa düşürdüm, ay bende bendee🥲 bütün yasak her şeyi yemek istiyorum
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ayy inşallah karar verirsiniz valla zor bi mevzu ya bizde karar verene kadar canımız çıktı 😂
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee valla canım çok istiyo bazen dayanamıyorum sonra pişman oluyorum ama 🥹
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ayy bende valla ilk dayanamıyorum sonra yiyorum pişman oluyorum kötü oluyorum ama gerçekten çok çok zor ya🥲
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer inşallah ya vallaha açlıklarımı düşük çıkarıyor ama toklukları yüksek çıkarıyor hani yükseltecek bir şey yesem amenna ama yok bugün sabah açlığı da yüksek çıkardı
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee benim de öyle sabah 100den aşağı çok nadir düşüyo. Son 3 haftam kaldı sabır artık 🥲
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer benim normalde 98 bile çok nadir yükseliyor niye böyle oluyor anlamıyorum gerçekten maşallah çok az kalmış
Melike_4949 Kubra_haciomer kız benimde hastanede 100 alti çıkıyor evde de bir kaç kere 100 altı çıktı 😅
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee canım liste tutuyor musun sen yazıp gidince doktora gösteriyor musun yani böyle yüksek çıkınca bişey diyorlar mı ?
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yani canım gitmeden 1 kaç hafta öncesinden ölçümlerimi yazıyorum o şekilde gittiğimde doz ayarlaması yapıyor doktor kadın doğum doktoruma yüksek çıkıyor dediğim zamanda hastaneye yatırmıştı