2lokummannesiii ay seninde başında çıkmıştı değil mi🥲 o zaman birbirmizi çok iyi anlarız. Ay ikisinden birisi olabilir geçen gün bende aynı şekilde hissediyordum aşırı sancı oluyordu ama sonra geçti neden olduğunu da anlamadım 🤷🏻♀️ dikkat ettiğin halde yükselmesi çok daha kötü oluyor gerçekten ben sadece düştüğü zaman bir şeyler alıyorum ağzıma onun haricinde hiç ekmek yok diyete uygun besleniyorum ama yüksek çıkıyor zıkkım şeker ki bu ara tansiyonum da aşırı düşüyor 8e 3 9 a 4 falan oluyor öyle olduğu zaman da da kendimi hiç iyi hissetmiyorum yani biraz olsun yükselsin diye tuzlu şeyler tüketmeye çalışıyorum bugün parmakların şişmiş tuzdan dolayı 😕 bencede 28 den sonra çıksaydı bu kadar zorlamazdı bizi en başından beri diyet şekerin vermiş olduğu stres bizi bu kadar yıprattı 🥺 kız vallaha bende aynıyım seninle yaa yüzüm gözüm çöktü normal de de minyon birisiyim zaten boyum çok yok kilom çok yoktu ama hamilelikten bu yana vermiş olduğum kilolar çökmüş olarak gösteriyor beni her gören aa sen nasıl 7 aylık hamilesin aaa hiç karnın çıkmamış hiç kilo almamışsın diyor iyice sinirlerim tepeme çıkıyor zaten çatacak yer arıyorum 😂 aynen dediğin gibi kilo almamak tamam çok güzel bir şey ama almadığın zamanda da insan psikolojik olarak kötü hissediyor acaba bebeğim mi zayıf veya ben niye kilo alamıyorum diye düşünüyor enerjisi olmuyor insanın valla bu ara elimi hiç bir şeye vurmasım yok bebeğin hastaneye çantasına koyacağım kıyafetleri var elimde yıkamam gerekiyor bekliyor öylece bir kaç tane kiyafeti var utulenecek beni bekliyor hiç bir şey yapasım yok enerjim alınmış gibiyim resmen😕🥲 ya vajina ağrısı zorluyor valla geçen gün bende de oldu Ağrı’da oturup ağlayacaktım yani birde senin 1 tane daha evladın var mecbur onada yetmeye çalışıyorsun gerçekten çok zor Rabbim yardımcımız olsun🥺 aynen valla dogurunca daha zor oluyor ama ben şey kafasindayim bu şeker illeti gitsin canım sağ olsun her türlü bakarım diye düşünüyorum inşallah o zamanda da böyle olur🥺🥲