Melike_4949 aynen valla en başından beri bu şekerle uğraşıyorum her hamile gibi hamilelik yaşamadım en ufak bir şey canım istediğinde bile yiyemedim yaa gerçekten hiç bir şey anlamadım hamilelikten yani gece mesela rüyamda yasak olan bir şey yiyodum rüyamda bile acaba şekerim yükselir mi diye düşünüyordum ya🥲 gerçekten tam düzene biniyor ondan sonra tekrar yükselmeye başlıyor bütün psikolojim alt üst oluyor ya az kaldı ama bende de sabır kalmadı artık gerçekten 30+4 günlük hamileyim sadece 4 kilo almışım ki bu ara o kilo alımı da durdu yani beni gören herkes diyor ki sen nasıl 7 aylık hamilesin artık gerçekten çok zorlanıyorum tabikide kucağıma aldığım zaman bunları unutacam ama artık sabrım kalmadı gerçekten bitmiş tükenmiş hissediyorum kendimi hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden 😔😔😔 sanada ne kadar korkma desem fayda etmeyecek çünkü biliyorum geçirdiğin süreci yaşadığın zorlukları ama artık mükâfatını alma zamanı geldi 🌺🌺 2 gün kaldı sadece sağ salim kavuşun inşallah Rabbim bu hamilelikte yaşadıklarımızıda mükafat olarak verecek bizlere birazcık sabır aslında ama ben sabır edemiyorum artık 😂