Kubra_haciomer Brfnn bulgur benim şekerimi çok yükseltiyor ama kişiden kişiye değişiyo olabilir ancak deneyerek anlayabilirsiniz
Kubra_haciomer Kızlar göğsünüz yumuşak mı nasıl ? Benim sertlik yok büyüme yok fazla arada sızlıyo sadece ama diyorum neden yumuşak acaba süt mü yok 🥲😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee uyuyor olabilir gündüzleri geceleri hareketlidir belki takip et sen yine hareketlerdr azalma olduğunu düşünüyorsan doktora gidersin canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 olabilir canım ya tatlı da yemiyorum yükselmeye başladığından beri yemiyorum öyle yaparım olmazsa
Kubbbb Melike_4949 Melike_4949 bende yeni ünsüline başlayacağım da dolaba koydum yoksa dışarda mı durmalı? Bir de havasını alıyor musunuz iğnenin yapmadan önce
Melike_4949 Kubbbb evet ayarı 2 ye getirip sıkıyorum bir kere havası gidiyor buzdolabınin yumurta gözünde durabilir kış olduğu için benim evim buz gibi camin önüne koydum şimdilik ben bozulmadi
2lokummannesiii Melike_4949 asıl şeker yükselince durgunlaşır diyorlar. Ben açken de hareketli oluyor kızım mesela oğlum böyle değildi. Ama bugün akşam yemeği yemediğim halde kıpır kıpırdı. Zor oturdum sandalyede.
Melike_4949 2lokummannesiii bilmiyorum canım benim ne zaman şekerim firlasa ordan oraya atıyor kendini kıpır kıpır oluyordu ben aç olduğum zaman hareketsiz benim bebeğim yani benim farkettigim bu tabi aşırı yükseklerde nasıl olur bilmiyorum
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee 1 saatte 10 hareket mi ben günde 10 kere anca hissediyorum sen ne kadar hissediyorsun canım sen 1 ay ilerisin
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla ben hep hissediyorum 1 saatte 10dan fazla hareket hissediyorum ama bu 2 gündür hareketlerinde durgunlasti yaa
Kubra_haciomer Kızlar mide yanmalarınıza nasıl çare buluyorsunuz 🥲🥲 göğsüm alev alev boğazım da öyle yatamıyorum oturamıyorum 🥹
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende sayacam merak ettim ya kaç kere hissedicem bakalım hiç saymak aklıma gelmemişti