Melike_4949 Kubra_haciomer yok canım normalde yükseltiyor tabiki ben uzun zamandır canım istediği için yedim dün 156 çıktı bugün düşük çıktı 1.saatte 2.saate dahiliyeye gitmeden bir gün önce yemiştim 260 çıkmıştı o zaman insülin kullanmadan önce yani
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım yaa maşallah benimki iki gündür durgun yaa🥲 niye böyle bilmiyorum kalp atışını dinledimde rahatladım bi
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle mi canım yani normalde hep hareketli aslında benimki ama keyfi yok bugünlerde şekerim yükseliyor ondan mı acaba
Melike_4949 Kubra_haciomer yani çok az yiyebilirsin belki canım yada tam buğday kepekli falan var onları yiyebilirsin
Kubra_haciomer Melike_4949 bi deneyeyim bakalım geçen gün kabağı ince İnce kestim onu makarna gibi yaptım 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayır asıl şeker yükselince çok hareketli oluyor tabiki takip et yarında az hareket ederse mutlaka doktora git 1 saatte 10dan fazla hareket etmeli unutma 🌸
Kubra_haciomer Kubbbb salçayı kavuruyorum sonra kabakları ince uzun kesip kavuruyorum biraz su koyup pişiriyorum yumuşayana kadar yalancı spagetti oluyo 🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 Allah Allah bir garip benim kız ya😅 1 saatte 10 hareket hissetmiyorum uyuyor mu acaba
2lokummannesiii Melike_4949 asıl şeker yükselince durgunlaşır diyorlar. Ben açken de hareketli oluyor kızım mesela oğlum böyle değildi. Ama bugün akşam yemeği yemediğim halde kıpır kıpırdı. Zor oturdum sandalyede.
Kubbbb Melike_4949 Melike_4949 bende yeni ünsüline başlayacağım da dolaba koydum yoksa dışarda mı durmalı? Bir de havasını alıyor musunuz iğnenin yapmadan önce
Melike_4949 minik_kurabiyeee uyuyor olabilir gündüzleri geceleri hareketlidir belki takip et sen yine hareketlerdr azalma olduğunu düşünüyorsan doktora gidersin canım
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee 1 saatte 10 hareket mi ben günde 10 kere anca hissediyorum sen ne kadar hissediyorsun canım sen 1 ay ilerisin
Kubra_haciomer Brfnn bulgur benim şekerimi çok yükseltiyor ama kişiden kişiye değişiyo olabilir ancak deneyerek anlayabilirsiniz
Kubra_haciomer Kızlar göğsünüz yumuşak mı nasıl ? Benim sertlik yok büyüme yok fazla arada sızlıyo sadece ama diyorum neden yumuşak acaba süt mü yok 🥲😅