minik_kurabiyeee Melike_4949 aile hekimine mi gitmem gerekiyor yoksa ordaki hemşireye mi diyeceğim şekerim yüksek çıkıyor falan diye
Melike_4949 minik_kurabiyeee hemşireye şöyle canım cihazını yanında götür tansiyon aletini de götür tansiyon düşük şekerim yüksek çıkıyor De o ilgilenir
minik_kurabiyeee Melike_4949 pislik cihazlar degistirecem o zaman bunu mecbur vivacheck alacağım kii 135 olması bile imkansız kaç saat önce yedim yani ve o kadat yükselecek bir şey de yok ve insülin vurdum hemen yedikten sonra
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen Viva cehk yine iyi diğerlerine göre canım benimde 1 hafta zehir olmuştu optima yüzünden 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen vallaha seninkini de çok yüksek çıkarıyordu vallaha ne saçma şeyler yaa ben bunu hamileliğimin ilk başlarında almıştım
Melike_4949 minik_kurabiyeee büyük ihtimalle artık bozulmuştur çünkü belli bir süre sonra bozuluyor dedi doktor
minik_kurabiyeee Melike_4949 gittim canım onların aletiyle 8 e 5 çıktı şekerim de 106 çıktı benim kendi aletimle 10 a 6 çıktı şekerim de 96 çıktı ben anlamadım vallaha
Melike_4949 minik_kurabiyeee tansiyonun normalmiş şeker yakın çıkmış ama bir sarelleyle o kadar yükselmiş olamaz ki 🤔🤔
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız tansiyonun neresi normal onların makineyle 8 e 5 çıktı 😂 bencede benim cihazda var bir şey gidiyor bence arada kafası
minik_kurabiyeee Melike_4949 heee 😅 ben anlamadım valla bir garip canım yaa vallaha ne yapacağımı da şaşırdım artık
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay bugün bir tabak makarna yedim ilk saat 105 çıktı dedim aha ikinci saat firlicak 2 .saatte 92 çıktı 😅😅 ama sabah ekmek yedim yükselmişti
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok iyi çıkmış yaaa bende kendime kıyma kavurmustum salçalı 108 çıktı şekerim 1 saat falan oluyor ama uyumuşum üstüne de
Melike_4949 minik_kurabiyeee normal çıkmış canım benim minnoş yerinde durmuyor masallah gelmek istiyor galiba böyle bir anda suyum gelicek diye korkuyorum 😅