NewbieMommy Deletedmom_112 hayır canım benden kan tahlili istemediler hiç memoriala gidiyorum hiç duymadım istendiğini de
Deletedmom_112 Kubra_haciomer evet daha mantıklı ben kendim daha çok şey biliyorum artık zaten sadece burda hani şu bu yükseltir mi dediğimiz şeyler kafamı karıştırıyordu o iyi oldu
Cansumirac Ben bugun gozleme yaptim esime peynirli ve ispanakli dayanamadm 1 tane yedim yaninda ayranla insallah yukseltmez
minik_kurabiyeee Melike_4949 afiyet olsun canım yayla çorbası şekerini yükseltmez mi ay hadi İnşallah valla gözümüz yollarda kaldı 😅
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 afiyet olsun canım valla benim bugün akşama eşim yok geç gelecekmiş 🥲 bende kendime pırasa kavurması yaptım yanında da yoğurt yedim
Kubra_haciomer Deletedmom_112 135i geçmiyor canım oda akşam yemeklerinde öyle oluyor yoksa bugün kahvaltıdan sonra bide öğlen 115 falan çıktı hep
minik_kurabiyeee Melike_4949 neyle yaptın canım şehriye ile mi dün ben ayran çorbası yaptım yarma ile şekerimi yükseltti 🥲
Melike_4949 minik_kurabiyeee pirinç ama çok az attım canım ya düşük çıkıyor bu ara yine baya hemde ve artık çok ağrım var inşallah doğururum bir an önce sağlıkla 💗🤲
minik_kurabiyeee Melike_4949 doğum yaklaştığı için mi acaba benimde misafir gelmeden önce baya düşük çıkıyordu sonra yükselmeye başladı inşallah canım yaa valla gittikçe ağırlaşıyor insan zor oluyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee valla bugün bir şeyler yedim 2 . Saatte ilk saatte düşük çıktı 🤷🏻♀️ akşam diyet dışı beslendim yine 138 çıktı sabah biraz ekmek yedim 149 çıktı mesela
minik_kurabiyeee Melike_4949 hmm anladım canım benim 2 gündür şekerim yukseliyor ama dikkat etmiyorum yani 🥲 gene iyi çıkmış yani
Hayallergercekolsun06 Şekeri kestiğim günden beri eziyet çekiyorum resmen doymuyorum ne yersem yiyeyim assla doymuyorum. 29 haftalığım artık her şeyi yiyememek aşırı sinir bozuyor.
Hayallergercekolsun06 Kubra_haciomer kesinlikle ya dün oturdum ağladım ben çok açım diye. Şekerin yoksunluğunu da çekiyorum, sinir başladı. Hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim, psikolojim bozuldu 😀