NewbieMommy naneliseker_ evet gerçekten çok değişkenlik gösterebiliyormuş. Bugün akşam yemeği öncesi açlığım 77 çıktı yemek yedikten 1 saat sonra 107 çıktı yediklerimde 6yk yoğurt, 150gr köfte, 4yk bulgur pilavı ve avokadolu salata. Çok düşük gibi geldi..
naneliseker_ NewbieMommy gayet iyi bence. Yülsek çıkmasından iyidir.Bende tokluklar da 104 çıkabiliyor. Kacinci haftadasin bilmem ama son haftalar seker baya hassas. 35 deyim hiç sekerimi yukselmetmeyen şeyler şuan tavan yapıyor iyiki olcuyorum :)
NewbieMommy naneliseker_ sata göre tam 31 ama 1 hafta önden gidiyoruz 🙈 ay bunu bilmiyordum mesela kaçamak yapsam da dikkat edeyim ben ne olur ne olmaz ☹️
naneliseker_ NewbieMommy son haftalar doğru belli ediyor. Evet canım öyle yap. Bende doktoruma sordum hassaslaşiyor seker 34 den sonra.
minik_kurabiyeee Melike_4949 ayy vallaha misafirle uğraştım hep bugün aşırı yoruldum beee sen naptın kız dogurmadin mi daha😂😂😂😂
Melike_4949 Kubra_haciomer yok canım sancım varmış hafif o kadar birde şeker takip ediyorlar işte belki yarın taburcu olurum
Melike_4949 Kubra_haciomer normal çıkıyor valla iki kere 141 çıktı sadece burdaki porsiyonlardan düşük çıkar tabiki üç zeytin bir dilim peynir kim doyarki yemeyince düşük çıkıyor normal olarak
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla ordaki yemekler kötü oluyor nimete bir şey demek istemiyorum ama 🥲
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok kız gelmiyor alltan muayene ettiler nst bağladılar yine hafif düzensiz sancı dışında bir şey yok 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee valla öyle un çorbası gibi birşey yapmışlar içmedim Allah’tan tavuk köfte getirdiler iki kere şuan açlıktan bayılmak üzere gibi hissediyorum yarın taburcu olurum inşallah 🤲
minik_kurabiyeee Melike_4949 ayyy onu banada vermişlerdi hiç içmedim ayy kıyamam canım bir şeyler sipariş etseydin yaa bende acıktım şimdi ama yemeyecem şekerim yükseldi bugün 165 oldu ama çok kaçırdım 🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla yaaa bari 4 kilo olmadan alsalar diycemde olmuştur bile hızlı kilo alıyolar son zamanlarda valla çok inatçı olcak😅