minik_kurabiyeee Melike_4949 yani 180 lerde falan olmasından gene iyi 2 inci saati 120 olsun istiyolar ya canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım düşüyor demekki yavaş yavaş sevindim buna evet 260 180 arasıydi insülinden önce
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok zor ya ilk evlendigim sene yoktu ellerim dönüyordu sonra aldık bozuldu işte şimdi yeni sıfır bulaşık Makinesi alalım dedim ikinci elde pahalı çünkü
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay evet büyük ev severim ama işte kira uygun olduğu için çıkmiyoruz birde eşim şehir merkezinde asla yaşamaz bende o kadar kira veremem + 1 oda için Rabb’im büyüktür belli olmaz belki ev yaptirriz kayinpederin bahçesine sadece doğalgaz olmaması kötü yanı canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet bende büyük ev seviyorum hayırlısı bakalım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya ikinci el aliyosun hemencecik geri bozuluyor kii onu alacağına sıfır daha mantıklı yani
Melike_4949 minik_kurabiyeee kız zaten iyi birşey alsan en az 6 bin 4 5 daha eklerim sıfır alırım daha garantisi carti curtu var temiz öyle yapicaz inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla benim annemler mersine taşıdığında sivastaki evlerini hiç dağıtımadilar ordan ikinci elden aldılar şimdi hepsi dökülüyor yeni çamaşır makinesi dondurucu falan alıyolar şimdi hepsi bozuldu
Melike_4949 minik_kurabiyeee öyle canım öyle boşuna dememişler ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız şey sorcam bu insülini bacağından vuruyorsun yaa böyle kaşınıyor mu vurduktan sonra hafif bi şişlik gibi bir şey oluyor mu
Figen-7272 Benim 50mg seker olcumunden sonra 141.8 cikti cok anlamiyorum.doktorum sadece dikkat et dedi ama.ben yinede korkuyorum .diyet yapmam gerekir mi
minik_kurabiyeee Figen-7272 evet sınırda çıkmış diyete uymaniz gerekiyor pirinç patates ekmek paketli gıdalar şekerli icecekler falan uzak durmanız gerekiyor
Melike_4949 Figen-7272 evet çok yüksek değil diyet yaparsanız düzene girer benim gibi dikkat etmezseniz insüline geçerler 🥲
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayır şişlik kaşıntı olmuyor canım suanlik ama vücudumda genel olarak bir kaşıntı var nedenini bilmiyorum vücudum kurudu çatladı ona bağlıyorum zaten oralar kaşınıyor hiçbir şey hissetmiyorum yaptıktan sonra
Figen-7272 Melike_4949 hamilelikte en buyuk sinav diyet galiba .hic acikmadigim kadar acikiyorum surekli 😔
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa ben ilk vurdugumdan beri kaşıntı falan oluyor vurdugum yerde ama geçiyor sonra