minik_kurabiyeee Melike_4949 ay ben çok severim yaa kek tarzı ne yapabilirim canım ya muhallebili bir şey olsun istiyorum aynen poğaça yaparım yaaa neden öyle oluyor acaba ya 40 yaşında olaninki normal bence ama
Melike_4949 minik_kurabiyeee muhallebili bisküvili tatlı yap o güzel oluyor afiyet olsun canım aynen 40 yaşında artık zor oluyor doğumu zor olmuş zaten
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle yapam yaa teşekkür ederim canım ben yiyemediğim için misafirlerime afiyet olsun aynen valla yaş gitmiş artık
minik_kurabiyeee Melike_4949 amin cumlemize canım şimdi kalktım pogaca hamurunu yaptım keki yaptım verdim fırına 😂
Guzelligim minik_kurabiyeee 10 değilde 6 gidiyo canm zamani da önemli tabi ben 2 gün sonrakini söylüyorum
Kubra_haciomer Guzelligim o kadar gidiyosa harika 😂 ben hamile kaldığım kilomdan da düşüğüm 36. Haftaya gireceğim demek ki hamile kalmadan önceki halimden zayıf olacağım 😂 emzirme döneminde almazsam tabi
Guzelligim Kubra_haciomer gidiyo gidiyo daha gider emzirme döneminde ne kadar yersek yiyelim koşturmaca dan kilo verecez😄
Melike_4949 minik_kurabiyeee bekliyorum canım haftasonu diye doktor falan yok burdayım galiba 😐 bakalım kasılmam var ara ara