Deletedmom_112 Kubra_haciomer uno çok tahıllı olan mı ? Onu denedim evet yükselmiyor 2 dilimlede doyuyorsun denemediğim ekmek kalmadı benim ata tohumu siyezden tut her türlü hepsi 😂 en başarılı uno çok tahıllı yükseltmiyor ama içerisinde koruyucu olduğu için yemiyorum diyetisyen katkı ve koruyucu içeren şeyleri tüketme dedi.
Deletedmom_112 NewbieMommy böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum avakadoyuda meyve olarak yiyeceksek hiçbir şey yemeyelim artık 😂 meyve olarak yiyemem ben şahsen ekmeğin üzerine sos olarak ya da salatada ve şekeri dengeler bence. Siz yinede ölçün bakalım yükseltcek mi ?
Kubra_haciomer Kızlar yumurtalı menemen şekeri yükseltmiyor ama sanırım çiğ domates yükseltiyor, deneyen var mı ?
Deletedmom_112 Kubra_haciomer menemen yükseltmiyor benim çiğ domateste çok sevdiğim için bir minik çeri yiyorum
Deletedmom_112 Melike_4949 ayy bebiş geliyor mu yoksaa sağlıcakla gelsin inşallahh ay çok heyecanlandım bende her şeyin hazır mı
Aynurkrm Melike_4949 benimde öyle çavdar bile ols a 1 dilimi geçse yükseliyor annem ameliyat oldu hastanede yanında ben kalıyorım mecbur öğlen köfte ekmek yedim yanında ayran ile 166 çıktı 😢