minik_kurabiyeee Melike_4949 valla küçük dilimlemistim keki ama 1 tane tam dilim bir tanede küçük bi dilim yemiştim
Melike_4949 minik_kurabiyeee ohh afiyet olsun bende tarçınlı süt içtim sabah açlık 105 kızım dün geceden beri çok az hareket etti muz yedjm biraz hareketlendi ama yine az bugün doktora gidicem bakalım ne dicek korkuttu beni yaramaz kızım 🥲🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun şekerin yükseldigi için mi az hareket etti acaba aynen Sor bakalım doktora canım
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee mercimekten ekmek yapımı gördüm onu deneceğim bi yükseltecek mi acaba 🥹
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer mercimek benimkini yükseltmiyor benden görmüştüm ama denemedim bi dene bakalım banada haber et yapayım bende😅
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ay ne güzel benim çorbası yükseltiyor ya mercimek köftesi denemedimde
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ama canım çorba zaten 1 dilim ekmek demekmiş belkide o yüzden mi yukseltiyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok canım yükseldiğinde daha çok hareket ediyor normalde artık yeri daralmış olabilir doktora harsketleri azalırsa gel demişti hareket ediyor ama çok az neyse gidicem şimdi birazdan
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee evet olabilir her çorba yükseltiyor zaten o yüzden sadece yemek yapıyorum öncesinde çorba içmiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 korkma canım dediğin gibi yeri iyice daraldı artık bir git bakalım ne diyecek doktor çok az bi çikolata veya tatlı yeseydin canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee hareket ediyor canım ama dediğim gibi eskisi gibi güçlü ve uzun hareket etmiyor bir iki itiyor dönüyor o kadar bakalım inşallah doğum olur
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay benimde insülinimden 26 ünite kalmış ya hafta sonu giriyor araya yazdirmadim da
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee canım imsülin kullanmazsan kaç çıkıyor senin şekerin ? Şeker yüklemesi falan yapıldı mı yinede sana ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 yetmez canım ya 1 günde 18 doz vuruluyorum yarın randevu aldım eşimle gider yazdırırız