Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ayy hadi inşallah yükselmez bizede yaz merak ettim benimde çok tatlı şeyler istiyor canım
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yazarım canım inşallah çok yükseltmez de şekeri çok azdı tarçını bol koydum yemeden önce insülin vurdum bakalım 10.30 da ölçecem
Hilalaktscbk Babydurubaby Bana da hamilesin canın çok çekerse bitter çikolata yiyebilirsin ama o gofretlerden,keklerden,nugali çikolatalardan uzak dur dedi.
Hilalaktscbk aytencelik Tamamlayıcı özel sigortanız yoksa tahlil ücreti + muayene ücreti oluyor bildiğim kadarıyla.
Brfnn Benim bugün sabah açlık 99 tokluk113 öğlen tokluğu148 akşam tokluğu130 çıktı kötü mü sizce haftaya insüline başlayabilir dedi doktor insülin nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum anlatabilir misiniz
Deletedmom_112 Brfnn değerleriniz çok yüksek değilki az bi diyetle hallolır insülün başlamak isteyen doktor kim
Melike_4949 Deletedmom_112 evet canım hemen sonra yedim ama ondan sonra kazandibi yedim küçük yükseldi şekerim 🙄
Ekaplan minik_kurabiyeee bi tık yüksek çıkıyor o da arada çok teşekkür ederim kullanmayacağım yediklerime daha da dikkat etmeye çalışmaya başladım
minik_kurabiyeee Ekaplan rica ederim aynen dikkat ederseniz yükselmez belkide ama bazen diyette yeterli gelmiyor
Melike_4949 Deletedmom_112 evet 😐😐 düşük çıktı diye yedim ama yükseldi şekerim 1 saat geçtimi bilmiyorum ama kazandibiden sonra
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee 140 sınır zaten tam sınır aşmadığı için gayet iyi bence. Benim muhtemelen 2.saate fırlardı :(
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen canım ikinci saati ölçmüyorum ben ama düşmüştür çok nadir 2. Saat yükseliyor 1 2 kere olmuştu daha da olmadı şimdi biraz acıktım gibi az bir şey kuru fasulye ve bolca cacık yiyim diyorum 😅
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ye canm yükseltmemiş sonuçta kuru fasulye çok faydalıdır benimde yükseltmeseydi keşke