aytencelik Babydurubaby kızlar ben özel hastaneye gidiyorum doktorum bidahaki randevunda gel 75lik gebelik şekeri ölçelim dedi bunun için ayrı bir ücret talep ediyorlar mı bilgisi olan var mı?
Hilalaktscbk aytencelik Tamamlayıcı özel sigortanız yoksa tahlil ücreti + muayene ücreti oluyor bildiğim kadarıyla.
Melike_4949 Deletedmom_112 tadımlık ye canım o kadsr olur yani insanız nefsimiz var sonuçta sürekli her gün dikkat etmezsek sorun olur Allah korusun küçük kaçamaklar olabilir
Deletedmom_112 Melike_4949 doğru diyorsum canım Melike_4949 gayet iyi değil mi canım künefeye rağmen tam sınır yemekten hemen sonra mı yedin?
Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Deletedmom_112 biraz ekmek ile tavuk ızgara yedim ve iki üç çatal künefe 141 çıktı 🤔🤔
minik_kurabiyeee Melike_4949 tarçını bol koydum 😅 fasulyeden sonrada düşük çıkınca dedim bi odullendireyim kendimi dedim canım istiyordu uzun zamandır
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani hem ekmek hem künefe iyi çıkmış birde yemeği yavaş yemek lazım oda etkili oluyormuş
minik_kurabiyeee Melike_4949 105 çıktı canım fasulyeden sonra açlığım 86 aynen vallaha yerim artık yaa
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 çok şükür canım vallaha şimdi kek yaptım bakalım kekten sonra kaç olacak inşallah çok yükselmez küçük 1 dilim kadar yedim bakalım
Deletedmom_112 Premsesko benim çok yükseltiyor 3 saat aç kalınca fırlamaya başlıyor yemek yeyince düşüyor çok saçma bişey
Melike_4949 Deletedmom_112 evet canım hemen sonra yedim ama ondan sonra kazandibi yedim küçük yükseldi şekerim 🙄
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ayy hadi inşallah yükselmez bizede yaz merak ettim benimde çok tatlı şeyler istiyor canım