2lokummannesiii Melike_4949 bırakmayı denedim midem ağrıdı inanılmaz kötü oldum 2 kez. Sonra dedim devam😊
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım 😂 öyle mi düşsün canım yaa valla bende daha yeni ölçtüm ölçmeden önce yeşil fasulye ayran içtim 84 mu ne çıktı lokum yedim bir tane😂😂
Deletedmom_112 Kızlar bana da burda bi arkadaş demişti şekersiz ıce tea ve uludağın şekersiz limonatası var denedim yükseltmiyor çok canınız bişey içmek isterse aklınızda olsun
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ya canım seninle haftamız yakındı bu ara sende kaburga ağrısı ve karnın aşırı gerilip hareket edememe gibi bir şey oluyor mu ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee afiyet olsun canım evet düşük bugün ay yatak odasının duvarı baza altı hep rutubet olmuş oraya giriştim şimdi perdeleri yıkadım onu komşumun kızı takicak 😅 biraz yorayim kendimi yoksa kızımın gelmeye niyeti yok 😅
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee evet hemde nasıl ilk kontrolumde doktora söyleyeceğim galiba magnezyum içenlerde olmuyormuş sen içiyor musun ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim harekette baya düşürüyor ya ondan da düşüyor olabilir valla ben her gün bir iş çıkarıyorum kendime yoruluyorum ama hareket etmek çok iyi geliyor bana
Melike_4949 @Kubra_haciomer bir kabak yedim yoğurtla 118 çıktı hayır tam doktora gidicem düşük çıkıyor 😅 bir kaç gündür de hep yüksek çıkıyordu acaba insülinden önce birşeyler yediğim için mi şaşıyor düzeni olabilir aslında 🤔
Kubra_haciomer Melike_4949 olabilir o küçük araştırmalar bile yükseltiyor ama sadece kabak ve yoğurt yediysen normal kalori sıfır zaten 😅😅 doğurayım hunharca karbonhidrat yemek istiyorum 😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok canım bu temizlige yemeklerden sonra başladım öncesinde hareketsizdim 😅 öğle yemeğinden sonra harekete geçtim ama belim koptu hemen duvarın rutubeti çok gitmedi ama en azından tozunu kabasini aldım biraz oraya köpük yada nem boyası yapmalıyım 🙄
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yani ben magnezyum içmeden öncede oluyordu herhalde karın çıkmaya başladıkça öyle mi oluyor anlamıyorum ve sağ kaburga ağrısı hiç rahat bırakmıyor gece mahvoldum yani
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende genelde öyle yapıyorum evi toplamış oluyorum sonra neresi gözüme batiyorsa kalmıyorum orayı yapıyorum 😅 ay zorluyor evet bel ağrısı falan oluyor ben kaç gündür yapıyorum yaptıkça kötü oluyorum ama durmakta istemiyorum 😂 yaparsın canım inşallah ya