Melike_4949 Minikfasulyem_26 Allah korusun canım valla öyle dün yedim ekmek sadece asla ekmek yemiyorum çok yükseltiyor maallesef bakalım cuma gidicem sagsalim dogyrsaydim inşallah evet bu aralar hiç doymuyorum ağlıyorum artık üzüntüden 😏
Minikfasulyem_26 Melike_4949 ay cok iyi anlyrm snei 31 haftaligim bnde cok zorlanyrm artk oglum var bide 3 yasnda onunla ilgilenmek zorundaym baya zorlanyrmm saglikla doguralm insallah hepimiz :)
Melike_4949 minik_kurabiyeee benimkide diyor doğsun sen tek kalmazsın gezerim bende diyor 😅 bende duygu sömürüsü yapiyorum hemen öyle diyorda gezmeye para lazım bebek doğunca daha çok ihtiyaç olacak
Melike_4949 minik_kurabiyeee bulgur pilavı ve patlıcan yemeği var çok az onu yiyeceğim akşamada eşime pateates yemeği yapicam kendimde ne yerim bilmiyorum 😅
Kubra_haciomer Melike_4949 Bende cuma gideceğim canım bakalım ne olacak en hayırlı zamanda doğuralım inşallah 🙏🌸
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay yok ben bebekle tek ilgilenemem yok öyle dünya 😅 herşey ortak kimsemiz yok zaten bir kocam var oda gezmelere giderse yandık
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee yemin ederim beni de yapmak yormuyo da ne yapacağım düşüncesi yoruyor. Bide yiyecekler kısıtlı olunca iyice sıkılıyo insan
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aynen vallaha yapmakta sıkıntı yok ama ne yapacağına karar vermek yoruyor insanı diyete uygun yapmak çok daha zor iş diyet olmasa her türlü her şey yenir yani
Gulsahkizilkan Guzelligim ayak topuklarını sıkıyodum üstünü çıkarıyodum ne bilim uğraşıyodum sürekli uyanması için
Babydurubaby Guzelligim altını alınca da uyanıyorlar yada ıslak pamukla boynunu falan silin bende hep uyandırıp emzirdim :)
2lokummannesiii Guzelligim ayaklarının altına pıt pıt parmaklarınızda dokunun hafif sert olacak öyle uyanıyorlar. Muhakkak uyandırın sarılık başlarsa uyanmaz keyiften uyumuyorlar maalesef. Islak mendille altını silin.