Melike_4949 minik_kurabiyeee 😅😅benimde valla her gün dua ediyorum dogurayim diye cuma gidicem bakalım ne dicek doktor
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım senin kızda biraz inatçı çıktı haa😅 inşallah sağ salim dogurursun bi an önce
Melike_4949 minik_kurabiyeee he ya hep şaka yapıyor bir ağrılardan kıvrandiriyor sonra bir bakıyorum geçmiş hepsi 😅😅 nazlı çıktı bizim kız babası bakincada hareket etmiyor nazlaniyor , inşallah sağlıkla doğsunda vakti var nasılsa 40 a kadar yolu var
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla 😅 çok nazlı olacak demekki benimkide öyle babaya sadece istediği zaman tepki veriyor😅 aynen öyle yeterki sağlıklı olsunlar
Kubra_haciomer Melike_4949 sadece benim böyle sanıyordum 🥲 şaka gibi geçen tutamadım çikolata yedim ara öğünde hiç yükselmedi. Ama tam buğday ekmeği bile fırlatıyo 🥹
Melike_4949 Kubra_haciomer evet canım ben sabah midem bulandıgi için insülin vurmadan kurabiye yedim sonra uyanınca ölçtüm 118 e düşmüş ama mesela dün ekmek yedim biraz asla kolay kolay düşmedi Maallesef tam buğday bile yükseltiyor dediğin gibi kaç çıkıyor ekmek yediğinde senin ?
Kubra_haciomer Melike_4949 geçen gün tost yedim çavdar ekmeğiyle yanında başka bişey yemedim 165 çıktı 🥹 artık ekmeği tamamen bıraktım hiç yemiyorum bu sefer de çabuk acıkıyorum hele geceleri 🥹🥲
Melike_4949 Kubra_haciomer senin yine iyi ya benim 200 çıkti dün 😢😢 evet benim canım ekmek istemiyordu ama bu aralar çok acıkiyorum
Kubra_haciomer Melike_4949 valla ben de aynı geceleri uyuyamayınca hele bir acıkıyorum anlatamam 🥲 karnımı tırnaklıyo sanki 😂 ama çikolata yükseltmiyo çok sevindim buna 😂
Melike_4949 Kubra_haciomer evet canım benim bir tek ekmek ,pirinç, patates en çok yükselten şey, diğer şeyler o kadar yükseltmiyor 😅 ben de sabah açlıktan midemm bulanıyor öyle uyanıyorum
Kubra_haciomer Melike_4949 aynı benim de hazırlayana kadar elim ayağım titriyo sanki. Allah’ım hayırlısı ve sağlıkla bi doğursaydık 🥹 son 35 günüm kaldı 🥹
Minikfasulyem_26 Melike_4949 canm senin vaktn az kaldi cok acikman normal ama dikkat etmen lazm cok kacamak yapma aman. Bildigm kadaryla karin cevresi 2 hafta ondeydi senin bebisn zten dmi. Biraz daha iri bebek olrsa normal dogmda faln omuzu takilir Allah korusun gene sana zorluk :(
Melike_4949 minik_kurabiyeee 😅😅ay bende eşimi bir yere göndermiyorum pek şimdi kızım doğunca o peşini bırakmaz göndermez 💞
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa😂😂 benimki bana gıcık veriyor kızım doğsun onunla avmye çarşıya gitcem sende evde dur diyo dedim olduuu😂
Kubra_haciomer Melike_4949 Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin haber et buray da doğurunca olur mu 🥹
Melike_4949 Kubra_haciomer ederim tabiki canım bakalım cuma gidicem doktor ne dicek merak ediyorum 🌸 Amin cümlemiz için inşallah 💗
Kubra_haciomer Melike_4949 Bende cuma gideceğim canım bakalım ne olacak en hayırlı zamanda doğuralım inşallah 🙏🌸