Melike_4949 selverx gözün aydın canım hayırlı olsun, sancın falan oldu mu ? Hastaneye giderken benim bu bir kaç gündür çok ağrım var cuma kontrol günü o zamana kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum bir an önce ağrılarım arttsin dogurayim diye dua ediyorum 🥲
selverx Melike_4949 çok teşekkür ederim🙏🏻 hastaneye gitmeden biraz regl ağrısı gibi bir ağrım vardı ama daha çok gaz sancısına benzeyen bir ağrıydı. ilk gittiğimde nst.de sancım çıktı ama çok hissettiğim bi ağrı yoktu. zaten sonrasında suni sancı ile başladık ve bitirdik. Melike_4949
Melike_4949 @minik_kurabiyeee günaydın ay bugün mide bulantısı ile uyandım ve çok şiddetli ağrılarım var geceden beri şekerimi ölçtüm 107 hemen ağzıma birşey attım midem çok bulandi birden 🙄 şu ağrılar artar inşallah bugün
minik_kurabiyeee Melike_4949 günaydın canım gerçekten mi yaa inşallah doğum olur şekerinde yüksek çıkmış inşallah ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım bakalım gidip geliyor ağrılar bir artmıyor ya bazen diyorum keşke sezeryan olsam dün çok yüksekti şekerim ya açlıkta yüksek çıktı
minik_kurabiyeee Melike_4949 hayırlısı olsun bakalım sabır canım bu zamana kadar geldin biraz daha sabır şekerin kaçtı ki ve ne yedin
Melike_4949 minik_kurabiyeee gece en son 128 di canım ama dün kaçamak yaptım maalesef sonra yükseldi baya 4 5 gibi yedim 9 a kadar anca düştü şekerim birazcik reçel ile ekmek yedim canım çok istiyordu uzun zamandır ek insülin vurdum sabahta uyanır uyanmaz 6.30 falan ölçtüm 107 çıktı midem bulanıyor diye yedim birşeyler uyandım ölçtüm 118 di sonra kahvaltı olarak domates çorbası içtim 10 dk sonra ölçücem bakalım kaç cikicak sabır ediyorum ama bazen kendimi tutamıyorum yiyorum sonra çok üzülüyorum 🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa baya yükselmiş canım düşük çıkar inşallah canım ya evet öyle oluyor maalesef bazen insan sabır edemiyor hemen zaman gelsin istiyor ama işte canım birazcık dikkat etsen aslında şekerin çok güzel düzene girecek yani bende kaçamak falan yapıyorum ama hepsinde tadımlık alıyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen öyle canım benim gerçekten ekmek yükseltiyor aşırı derecede yani tatlı veya başka birşey yediğimde hemen düşüyor çok yükselmiyor ama ekmek yediğim zaman fırlıyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet benimkide öyle kii 1 tane bile alsam aşırı yükseltiyor ama tatlı öyle değil yani anlamıyorum çok garip
minik_kurabiyeee Melike_4949 benimde canım bu ara tahin pekmez istiyor ama hiç yemedim yersem çok yükseltecek yemekte istemiyorum bakalım ay her gün her gün yumurta yemekten sıkıldım ya
Kubra_haciomer Melike_4949 sadece benim böyle sanıyordum 🥲 şaka gibi geçen tutamadım çikolata yedim ara öğünde hiç yükselmedi. Ama tam buğday ekmeği bile fırlatıyo 🥹