Melike_4949 minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım benim eşimde grip olmuş deliricem ya bana bulaşmaz inşallah 🙄
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım 🥰 kız senin eşinde çok hasta oluyor yaa sanada bulaştırıyor dikkat et canım valla
Melike_4949 minik_kurabiyeee bakteri çıkmış enfeksiyon çok ağrı yapar kendimden biliyorum canım inşallah geçer kısa sürede
Melike_4949 minik_kurabiyeee dikkat etmiyor ki 😅😅 birşey olmaz diyor üşütüyor aman Allah korusun zor iyileştim zaten
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım vallaha böbreklerim sırtım belim o kadar kötü ağrıyor kii anlatamam böyle üşüyorum sürekli 🥺 inşallah çabucak geçer
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa😅 benim eşimde çok nadir hasta olur genelde hasta olan kişi ben olurum 😂 aynen valla canım Allah korusun çok dikkat et kendine
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım ama su iç bol bol yoksa geçmezzz benim hamileliğin başından beri enfeksiyon vardı su içmeye başlayınca düştü değer bakteri yoktu bende ama
Melike_4949 minik_kurabiyeee bu aralar çok grip oluyor ya 😅 inşallah bulaşmaz bakalım surda doğuma 20 gün falan var
minik_kurabiyeee Melike_4949 şuan aldım yanıma içiyorum 😅 lökosit 15 çıkmış birde canım 😏 yatmadan 1 litreyi geçkin içsem çok iyi olur da bakalım
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay havalarda soğudu ya hava değişiminden kaynaklı herhalde ayy gerçekten çok az kalmış yaa
Melike_4949 minik_kurabiyeee zaten sinirlendim grip oldu diye sonra gittim kusura bakma dedim 😅😅 dedim doğum olucak hasta olmak istemiyorum evet canım soğuk birde dükkan
minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂 ay ama hamileyken valla hiç çekilmiyor hastalık yani doğum da da zor oluyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen çok yüksek değil Allah’tan ki ama bu böbrek bel sırt ağrısı nasıl geçecek bilmiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım bende grip olcam gibi belkide ondan bu kadar vücut ağrısı oluyo diye düşünüyorum ya
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız valla o kadar tutamam ki😂😂😂 gece sabaha kadar mekik dokuyorum zaten😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee olabilir canım inşallah olmazsın ya çok geçmiş olsun,, benimde kalça ,vajina kemiklerim ve belim çok ağrıyor çok ağırlaştım
Melike_4949 minik_kurabiyeee bir kaç saat tutmaya çalış canım öyle faydası oluyor maalesef bende tuttum biraz orda biraz tutman fayda ediyor bende öyle her dk tuvalleteyim
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla öyle yapmaya çalışacam canım hamileliğin bu şeyi çok kötü yaa 😂