Melike_4949 minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım o kadar çok mu ağrın var inşallah birşey çıkmaz içini ferah tut
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok ağrım var yaa dayanamıyorum yani inşallah canım bebekte toplaniyordu geri geldik şimdi kalp atışını dinlettiler idrar testi aldılar doktor sezeryandaymis çıktığında bebeğe de bakacak
minik_kurabiyeee Melike_4949 enfeksiyon var yaa🤦🏻♀️ toz şase içtiğim halde geçmemiş doktoru bekliyorum şuan
Melike_4949 minik_kurabiyeee kaç çıkmış canım geçmiş olsun bol bol su içmen gerekiyor işte pek su icmiyorsun sanırım
Melike_4949 minik_kurabiyeee AA baya yüksek böbrek ve mide bulantısı yapmış demekki, ilaçlar ve su ile düzelir çok dikkat et bakteri enfeksiyon ile normal doğum çok riskli oluyor bebeğe geçer enfeksiyon çok geçmiş olsun
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet canım baya yüksek geçer inşallah yaa ay ediyorum ama su içmediğim için bu şekilde oluyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım su birde ayiptir söylemesi korunmasız ilişkide yapıyor dikkat et
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle yapacam yanımda şişe dolandırcam artık 😂 ay canım şekerim 70 e düşmüştü 2 parça beyaz ekmek yedim bakalım kaç çıkacak şekerim
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım birde infex diye bi antibiyotik vermiş kullanılabilirler demi yaa bu hamileligimden hiç antibiyotikler kullanmadım da
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok yükselmez inşallah canım 🌸 ben 2 litrelik motivasyon matarası aldım sırf şu içebilmek için 😅 yoksa bardakta aklıma gelmiyor su içmek gözümün önünde olunca çok içiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee onu hiç kullanmadım ama doktor enfeksiyona göre vermiştir kullanabilirsin bakteriler başka türlü gitmez
minik_kurabiyeee Melike_4949 141 çıktı canım 😅 ama büyüktü dilimler ay benimde şişem falan var ama hiç aklıma gelmiyor ya😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım benim eşimde grip olmuş deliricem ya bana bulaşmaz inşallah 🙄