Minikfasulyem_26 minik_kurabiyeee sorcm cbm gtmeden once kontrolm var zten yani pek olumlu bakmaz gbi geliyo ya baklm nasip :)
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok yemezsin canım bir iki tane yersin ölçersin arkadaş demiş ya yeşil mercimek kıyma köy bana mantıklı geldi
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım mantıklı da acaba haşlayıp mi koyuyoruz haslamadan mi koyuyoruz
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim için hızlı geçmiş gibi hissediyorum son zamanlar hariç amin cümlemiz için inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 kendiminkini öyle yapayım olmazsa canım 102 çıktı şekerim çok aç değilim sadece bir şey yemek istediğim için şuan yarım yeşil elma yoğurt yicem kahvaltıyı 12 ye doğru yapmıştım
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben iki portakal yedim bugün sonra 1 saat falan sonra 133 çıktı insülin vurup iki biber dolması yedim yoğurtlu 150 çıktı öyle yap canım
naneliseker_ Miraba seker candy kızlar 😬🤣 Birsey fark ettim gebelik haftası büyüdükçe seker daha çok etkileniyor sanırım. (Hassaslaşıyor) Eski ölçümlerim ile suankiler arasında dağlar kadar fark var gibime geldi doğru mudur bu gözlem :)
rumeysabet Melike_4949 zaten mercimek kuru fasulye nohut sebze yemekten içimde ağaç büyüyecek ekmek ne güzel bisey🤣
Melike_4949 rumeysabet 😅😅 ekmek aramıyorum pek ama böyle patatesli yemekler falan pirinç pilavı makarna çok istiyor canım
naneliseker_ minik_kurabiyeee 150 yi bazen de 140ları görüyoruz 1 2 gündür onu fark ettim. Normalde nadirdir :)
minik_kurabiyeee naneliseker_ hee evet maalesef haftamız ilerledikçe insülin ihtiyacımız artıyor özellikle de bu 23 24. Haftalardan sonra oluyor o haftalarda ben hastanede yatmıştım şekerden dolayı sonra düzeneği girince çıkmıştım hastaneden ondan sonra normal gelmeye başladı bu ara bir tık yükselmeye başlamış gibi hissediyorum çünkü dikkat etmiyorum çok
naneliseker_ minik_kurabiyeee evet evet dikkatten ziyade bazen ekmek bile yedigim oldu bu sayıları görmezdm, şuan görüyorum demekki hafta ilerledikçe baya fark oluyor dikkat edeyim bari. Tam buğday ile devam ediyordum ama 2 3 gündür yemeyince farkını anladım. Veya haftanın vermiş olduğu hassaslık 34 olduk artık…
minik_kurabiyeee naneliseker_ ben hiç ekmek tuketmiyorum hepsi yükseltiyor hafta ilerledikçe işte insülin ihtiyacımız da artıyor o yüzden önceki yediğimiz şeyler yukseltmese bile yükseltmeye başlıyor artık hay maşallah yaa çok az kalmış
naneliseker_ minik_kurabiyeee evet canım az kaldı hayırlısı ile doğrusak. Bende yemiyorum da 2 gündür oldu ne olduysa inşallah sabit ilerler :)
Melike_4949 @minik_kurabiyeee bugün iki biber dolması içi dolu yani yanında yoğurtla yedim 150 çıktı optima ile de ölçtüm 188 😅