Deletedmom_112 Nili4321 2.saate de bak diyecemde o kadar düşük çıkmışki 2.saate o ksdar yükselmesi mümkün değil. Bence tatlı da deneyebilirsin
mhbbbera Kızlar ben yeni basladım insüline sabah açlıklarlm 106 cıkıyor insülini 5 e cıkardm dün gece doktor dedi niye düşmüyor bu sabah açlığı eğer yarın ve pazartesi de böyle cıkarsa 6 yapmamı söyledi doktor sizde nasıl
minik_kurabiyeee mhbbbera canım doz ayarlanana kadar düşmemesi çok normal dozun tamamen ayarlandığında düşmeye başlar
Merivvee Kızlar yaa patlamış mısır şeker yükseltir mi uzun zamandır canım istiyor tereddüt ediyorum yemede deneyen oldu mu hiç
minik_kurabiyeee Merivvee canım bildiğim kadarıyla mısır yükseltiyor 1 sefer süt mısır yemiştim çok yükseltmişti
Minikfasulyem_26 Merivvee bnmde bi ara cok cnm istemsti patlamis haliyle 1 avuc kdr yedm yukseltmedi ama fazlasi yukseltiyo
Minikfasulyem_26 Kizlar ya bendr bisey soricm bn haftaya 32 haftalk olacgm. Sizce bu haftalarda arabayla 12 saat yolculuk yapabilir miym sknti olur mu ki
minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 canım 12 saat çok uzun bir süre ben bu hamileliğimde ailemin yanına gitmiştim 12 saatlikti oda ama ben bilmiyordum orada öğrenmiştim hamile olduğumu ilk gittiğim zaman bilmiyordum ya çok bir şey hissetmedim ama geri kendi evime geldiğim zaman çok kötü olmuştum çünkü daha haftamda çok küçüktü 6 7 haftalıktı ama şey yapmıştım otobüs durdukça mola falan verdikçe aşağıya inip yürüyodum
Minikfasulyem_26 minik_kurabiyeee ben arabayla gidicem arkada uzanrm fln rahat olr dye dusnyrm ama yinede korkyrm bilemedm cnm
minik_kurabiyeee Melike_4949 aa 23 gün mü kaldı ne kadar çabuk geçmiş yaa🥲 banada son 79 gün kaldı daha çok var ya😂
minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 arabayla daha rahat olursun ama yinede doktoruna sor bakalım o ne diyecek
Melike_4949 minik_kurabiyeee geçer canım 😅 bende artık dogurmak istiyorum bakalım ne zaman gelicek kasıklarımdan firlicak sanki 😅 sağlıkla gelsinler inşallah