minik_kurabiyeee Melike_4949 ay Allah korusun 😂 aynen öyle valla onlar zamanında organik beslenmisler bizim gibi hormonlu beslenmemişler aynen öyle valla 400 tl ne senden ne de evladından önemli değil evet takip etmek gerekiyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen canım bakalım birazdan tokluk ölçücem inşallah çok yükselmez ah keşke vaktinde yeni cihaz alsaydım ahhhh ahhh 🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah bulaşmamıştır canım hamilelikte grip çok kötü oluyor ya ilaçta kullanamıyoruz ve onuda geçtim grip olduğum zaman şekerim de fırlıyor benim
Melike_4949 minik_kurabiyeee o kadıninda şekeri yükselmiş canım ama şeker hastası değilmiş,ailesinde varmış ama yaptırmamış inşallah canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende ölçecem birazdan inşallah benimkide yüksek çıkmaz ya 😅 neyse canım geç olsun güç olmasın buna da şükür
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa demekki gebelikte çıkmış ay ailesinde varsa niye yaptırmamış ne kadar rahatlar🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee 135 çıktı ağlamak istiyorum 🥺🥺🥺 ekmek ve canın çekmesi diye demiyorum kahvaltılık yasak bir ürün yedim
minik_kurabiyeee Melike_4949 aa çok güzellll 🌺 maşallah valla canım kahvaltılıklarda bende arada alıyorum yani şekerim çok düşük olduğunda ama çok güzel gelmiş seninki maşallah
Melike_4949 minik_kurabiyeee 165 çıkmıştı tahlilde şekeri çorba falan içmiş sonra kan vermiş yüksek geldi bana