Melike_4949 minik_kurabiyeee en son 111 di canım şimdi yemek yedim ölçerim yine bu iki gündür yemek düzenim şaştı yarın sabahtan ölçüp yazicam yine
Melike_4949 Deletedmom_112 kaymak yükseltir ama diğer peynir türleri yükseltmez menemen de yapın arada ıspanaklı yumurta falan
Ebrosko Melike_4949 ay ben bu hafta az bi menemen yedim 140 üstünde çıktı. Hatta konu açmıştım. Oyle öğrendim. Sizi etkilememesine sevindim 🥲
Melike_4949 minik_kurabiyeee iyiki kontrole gittim canım üstümden yük kalktı sanki hafifledim o cihazı Allah kahretsin 🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen vallaha iyiki kontrole gittin ve doktorda yatırdı ki farkına vardın
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee ben aldığım yere sordum ama yapmaya yanaşmadılar artık doğuma kadar idare edicez
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee eczane kabul etmiyor zorla satmadım ki dedi bana resmen 😂 uğraşmak istemedim artık devam edicem mecbur
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ah bizim bu insanlarımız var ya benim bugün aklım karıştı vivacheck mi alsam diyorum ama bilmiyorum yaa
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee valla bende düşünmedim değil @Melike_4949 kullansın da bakalım nasıl olmadı alırım
Melike_4949 Kubra_haciomer bakalım canım yarın sabah açlık kaç cikicak çok merak ediyorum 😅 bu iki gündür yemek düzenim şaştı diye ölçmedim çok
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aynen öyle valla arkadaşımız denesin bende ona göre almayı düşünüyorum
Kubra_haciomer Melike_4949 neyse ki sıkıntı çıkmamış buna da şükür 🙏🥰 tekrar çok geçmiş olsun inşallah daha düzgün çıkarda son haftaları rahat kafayla geçirirsin
Melike_4949 Kubra_haciomer amin inşallah canım teşekkür ederim sağolasın evet çok şükür sıkıntı yok bebişde bir haftadır öldüm öldüm dirildim korkudan 🥲🥲