Melike_4949 Deletedmom_112 evet canım zaten doktor haftası büyük takip edelim dedi olur dedim sağlıkla doğsunda normal sezeryan farketmez
Deletedmom_112 Melike_4949 ay senin cihaz yanlışmış o zaman şekerin gayet normal beyaz ekmek yedin di mi yanında ne yedin
Melike_4949 Deletedmom_112 evet beyaz yarım ekmek içinde döner tavuk canım hiçbir şey şu içtim sadece birinde birinde ayran içtim
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen öyle kendi makinesinde sıkıntı varmış ama hastaneninkide de yüksek çıkmış
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım valla ya 9 a geliyordu ya 8 e yani 2. Saat anca normal yükselmiş olabilir
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 sürekli kandan takip edemezler ki mecbur bu şekilde takip ediyolar😕 kendi cihazlarıyla ama onların da daha doğru oluyor çünkü kalibrasyona gönderiyolar sürekli zor vallaha bu şeker
Deletedmom_112 Melike_4949 anladım canm inşallah düzene girer ordayken şeker zaten son günlerin az daha sabret haftaya her şeyi yiyeceksin
Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen öyle canım yemekler berbat birde evde o ekmeği yiyip ölçsem 190 falan çıkardı herhalde 🤷🏻♀️ bir garip cihaz meselesi
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet maalesef yemekler çok kötü oluyor 😕 2 sefer yattım hastanede yemekler çok kötüydü tadı yoktu tuzu yoktu aynen vallaha seninki baya tuhaflaştı insülin vurdular mı