Kizlar ben 7+6 gunluk hamileyim iki hadta once kadar hafif idrar yolu enfeksiyonum cikmisti doktorum tek kullanimlik tos bi ilac verdi kullandim onu akintimi azaltti sari renkte akintim oluyodu ben gecti sandim ama gecmemis sanirim 3 4 gundur yem yesil akintim oluyodu bugun ki doktor randevumda da soyledim doktora hemen ilac verdi zaten gyno max xl diye bi fitil verdi gece yatmadan once yaomam gerekiyomus icinde uc tane var ben simdi birini yaltim ama korkuyorum bi sorun olur mu acaba diye bu fitili gebelikde kullanan var mi acaba??
Yesil akinti
Xndnx
Zndnx
Kimse yok mu ya
MorKelebek54 Canım bende başından beri kullanıyorum fitil gyno canesten benimkide 32+6 haftaligim bu durum malesef gevmiyor iki haftada bir tekrarlıyor
MorKelebek54 Telaşlanma bı zararı olsaydı doktor vermezdi kullan enfeksiyon özellikle senin haftalarında riskli ilacını ihmal etme
MorKelebek54 ben kullandım tozu da fitili de bi sıkıntı olmadı cidden bol bol su içmen gerekiyor ki enfeksiyonu atabilesin
Aylanursu benim kullandigim mavi li beyazli bi kutu sizinkiyle ayni mi acaba
Aylanursu anladim kuzum kullandim ama recetinse de bu gibi durumlar varsa kullanmayiniz yaziyo altinda da ilk uc aylik gebelikdeyseniz diyo korktum bende ya
Cerenbelisx su icmeye calsiisyorum oeki bu ilac kac gunde etki edip iyilesirim acaba ya
MorKelebek54 benim enfeksiyonum yoktu canım akıntı vardı normal doktor enfeksiyon olmasın diye verdi önlem amaçlı
MorKelebek54 benimkide öyle beyaz kutu yazısı mavi reçete de yazıyor bazı şeyler ama hiç bir sakıncası yok yeşil akınti benimde geliyordu o haftalarda sen ihmal etme dediğim gibi ilk haftalar enfeksiyon sıkıntı bol su iç birde
Cerenbelisx anladim kuzum
Aylanursu tesekkur ederim icmeye calisisyorum