Gzd_denz Hukersanne Benimde içime öyle doğuyor vallaha birazda istiyor gibiyim aslında bir an önce kucağıma alayım diyorum 🥰🙏🤗
Cansuu-h Hukersanne bizimde 12 Aralık gösteriyordu haftasına göre öndeydi en son 4 Aralık tahmini demişlerdi
Svd12345 Hukersanne evt bna da öyle geçmiyor diyorum ama . 30 haftalık olduk bile çok şükür 🤲.. Allah’ım sana bağışlasın 🤲
Nurmert Hukersanne yani ben 35i doldurayım hayırlısıyla diye bakıyorum ☺️ 24.haftada acil serklaj oldum ben o yüzden çok korkuyorum erken gelmesinden☺️ tabi gönül istersin hepsi vaktinde sağlıkla gelsnler 🙏🙏🙏
Ebrugrgn Hukersanne benim karnım da fazla büyümedi ama uykusuzluk çekiyorum yine de derin uyuduğum yok nerdeyse 🥴
Ayseceee Bende de son tarih 9 aralık gözüküyor 🥹 sırt ağrım çok oluyor birde son zamanlarda ne yesem dokunuyor karın ağrısı mide bulantısı bazen kusma sık tuvalete çıkma gaz vs boğuşuyprum😂♥️
Bircan67 Hukersanne aralık 15 den sonra bekliyoruz tabi minik kızım erken gelmek istemezse 😀 neler yapıyosunuz hanımlar alınacaklar bitmiyor galiba doguma kadar da bitmiyecek 🙃normal dogum icin egzersiz lere başlanmalı mı sizce
Hukersanne Bircan67 ben 20 haftadan beri pilatese başladım spor geçmişim de var faydası fazla öyle deniyor inşallah öyle olur😅
Hukersanne Bircan67 ben 20 haftadan beri pilatese başladım spor geçmişim de var faydası fazla öyle deniyor inşallah öyle olur😅
yagmuraktas Beklenen tarih 31 aralık bizim de yeni yılın ilk bebeği olabilir😂 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Glcn12 Hukersanne benimde 3 Aralık tahmini doğum tarihi ama ne zaman gelir bilmiyorum kızım olacak inşallah hazırlık desen oğlumda kalma beşik vs var kıyafetleri de az da olsa aldım ama hiç yıkama felan yapmadım daha