Pelus Nicole ben ankaradayım,buradaki Acıbadem muayeneler dahil 20000e geliyor...valla çok ucuzmuş..memleketim Kayseri,çok düşündüm gelip orada mı doğursam diye kış mevsimine denk geldiği için doğumum gelemedim😕
Nicole Pelus evet Bursa , İstanbul ve Ankara’ya göre çok ucuz dediler bana da , yılbaşından sonra daha da artacak ama 😢
Pelus Nicole fotoğrafçı,misafirlere verilecek ikramlar,oda süslemesi de dahildir kesin bu fiyatlara😕😕Ankara’da birsürü para verelim süsleme filan hiçbirşey yok😕😕
Fazilett Ben de Kartal Erciyese gidiyorum Mehmet Karahançer doktorum çok memnunum hamileliğim bitmek üzere 1825 liraymış doktorumun doğum ücreti
Happdeniz Fazilett ben o doktora asla güvenme derin. İlk hamileliğimde ile gittim çocuğum kalp hastasıymış ve ultrasonda belliymiş söylemedi.ve sezaryen yaptırdığı akrabamızın dikişleri parçası enfeksiyon kaptırmış doğum sırasında. Yine de sen bilirsin
Hsynsedefcbn Yasemintolga58 tekten e gidiyorum 12 günüm kaldı benimde yılbaşından sonra fiyat ne olur bilmem ama şuan 2000
Nicole Pelus yok canım maalesef en boş paketi 4bin 😔 içinde sadece hastane var, süsleme ikram falan yok, tabi Acıbadem’de böyle diğerlerini bilmiyorum
oznursrm Yasemintolga58 Canım ben şehir dışından erciyes kartala geliyorum ve nasipse doğumum orda olcak.Normal doğum 2500,sezeryan 2800fiyat verdiler.Çok şükür emniyetle anlaşmaları var doğum ücretine belirli bir indirimleri oluyor.
fatmff Yasemintolga58 Ben 7 cm açıklıkla gitmiştim tüm sancimi evde çektim belki oraya erken gidip suni sancı akşam ve hastanede çok dursam bende olumsuz düşünürdüm ama bana göre tam tersi gerek doktorum gerekse ebeler çok iyiydi her konuda yardımcı oldular bir hemşire elimi tutup teselli bile verdi doktorum çok sabırlı ve tecrübeli bir kadın defalarca doğumdan sonra içimde parça kalmasın diye kontrol etti. Doktorum Gönül Ozsipahi daha önce yıllarca doğum evinde çalışmış ordan emekli olup huma hastanesine girmiş sormak istediğin soru olursa cevaplarim
gul-yzk Yasemintolga58 ben de Hümaya gidiyorum aşırı memnunum sadece doktorlar değil hastanenin her şeyinden memnunum ilgileri çok iyi 👍🏻
Fazilett İlk defa böyle bir şey duydum 100 kişiye sorduysam hepsi de çok memnundum dedi o şekilde doktoruma başlamış olduk 🤷🏽♀️
Happdeniz Fazilett kesinlikle güvenme fakülteye git şehir hastanesine git başka özele git ama o doktora gitme