mevraca Kızlar demir ve feritin degerlerim çok düşük hamilelikte sizinde böyle oldumu olduysa faydasını gördügünüz takviye yiyecek olup düzelen varmı 🥺🥺
mho0910 mevraca benimde düşük sabah akşam şeklinde kullanıyorum ilacı yeterli gelmedi bir hafta arayla 2 doz damardan demir takviyesi dedi doktor bugün birinci dozu aldım inşaAllah yükselir
mevraca e_blue_sky_a 28 haftalıgım 1,2 sefer kulandım yan etki yapınca kualnmadım düşük çıkınca yeni başladım demir takviyesine
Melike_sevgi mevraca ben aylarca Demir ilacı kullandım ama yan etkisi de oluyordu ha etki etti mi bilmiyorum
e_blue_sky_a mevraca doktor mu kesti yan etki yapınca. Bana da yan etki yaptı doktor o zaman tok karna iç dedi geyna ferro sarol diye Bi ilaç tok içtim iyim şimdi. Gebeliğin sonuna kadar devam dedi bana .
Zeynep966 mevraca bana hiç bakmadılar ama kan hapı vermişti et yemediğim ın belki benimde düşüktür ama kabız yapıyor içemiyorum kan hapını
mevraca e_blue_sky_a kabızlık yaptıgı icin bırakmıştım ben sonrada umursamadım kulanmadım şimdi düşük cıkınca endişe kapladı 🙄