Fatmanur8 elifcclar gün aşırı doktora çağırıyor beni 41 e kadar bekliyecez gelmezse suni sancıyla doğumu başlatcaz dedi
Mine9166 Fatmanur8 benim bu ara çok sertlesiyor acaba doğcak mi diyorum. Başka hiç bir belirti yok bide yürürken bazen aşağıya baya baskı yapıyor.
ByzzS Mine9166 benim de sizinle aynı hafta bugün 39+5 haftalık ve 2-3 gündür karnımda ara ara sertleşme oluyor bugün de çok baskısı var vajinaya bu bir belirti mi ben de bilmiyorum
Mine9166 ByzzS benimde sertleşme ve bazen yürürken baskı oluyor. Bebekte baya hareketli sanki kendiliğinden dogmuycakmis gibi dr çarşambaya kadar olur bol bol yürü dedi ama öyle çok yürüyemiyorum.
elizegee Neva123 öldürmüyo ama süründürüyo valla çok zor şimdi yine hamileyim insaallah suni almadan dogurabilirim
ByzzS Mine9166 aynı her şeyimiz 😅 bizimki de çok hareketli 39+1 de gittim en son hala kanala girmemişti
arsezg 40+1 deyiz perşembeye kadar beklicez gelmezse suni sancı ile başlatılacak, şuan 3 cm acıklığım var nişan geldi ama sancı vs yok
Zynepary Cananpekfe kızımı 40+3 de normal doğurdum. Öncesinde de hiç belirti yoktu. Çok şükür bi kaç saate doğdu. Sizede şimdiden kolaylıklar diliyorum ❣️
Cananpekfe Zynepary inş benim için De aynı olur cumaya gün aldık .. adet sancım var sertlik var ama sancı yok , kanala girmek yok rahim kapalı .. dua ediyorum hayırlısı için , sağlıkla büyütün bebeğinizi
Mine9166 ByzzS bende cmrtesi gitmiştim benimkide yerlesmemisti doktor hiç bir doğum emaresi yok dedi:( inşallah bir kaç güne kucağımıza aliriz bebisleri.
Cananpekfe Fatmanur8 bebek için risk dedi doktor artık , 40 geçsin istemiyor doktorlar , kakasını yer gibi riskten bahsediyor , normal doğuma inat etmek de istemiyorum