mimar_anne seymanuryldrm inşallah canım farklı yerde verince belki biraz farklılık olur olursa takılma 😍
seymanuryldrm mimar_anne ay insAllah çok fark olmaz 1244 ten yüksek olsunda 😂 cuma yine vericem bu farklı vereceğim yerde salı da artık muayeneye giderim
mimar_anne seymanuryldrm biraz az ya da fazla çıkarsa takılma canım cuma daha net olur aynı yerde vereceksen hayırlısıyla görelim keseleri bebeleri inşallah bende perşembe gidicem 😁
seymanuryldrm mimar_anne bugün farklı yer duanızı eksik etmeyin ben salı günü gidiyorum sanırım daha net olması için birde farklı şehire gideceğim doktorum orada çünkü ☺️ insAllah keseyi görürsünüz dualarım sizinle 🌸🤲🏼
mimar_anne seymanuryldrm ayyy maşallah çok güzel çıkmış kuzum çok sevindim hadi gözün aydın cuma günü aslında keseyi de görürsün salıyı beklersen belki bebişi bile görürsün inşallah 🥰
Kzlck2544 mimar_anne 7 haftalık hamileyim iki kere gördüm miniğimi 3.bebemi bekliyorum kendisini süpriz bir şekilde öğrendik 🙈
seymanuryldrm mimar_anne evet insAllah ya cuma günü yine burda kan veririm salida doktora gidip görürüm insAllah .. Allah razı olsun sizden de ikimizde saglikla kucağımiza alalım aminn 🤲🏼🌸