mimar_anne seymanuryldrm normal ama o ağrılar şiddetli olmadığı sürece canım inşallah keseyi gördün mi sen
seymanuryldrm mimar_anne merhaba daha görmedim haftaya salı kontrole çağırdı doktorum zaten cuma günü pozitif gördüm cumartesi beta 200 dü dün de 622 olmuştu iki günde 3 kat artmıştı. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım biraz korkuyorum bu yüzden.
Zeynooooooo mimar_anne yok canim ben isveçde yasiyorum yarin doktor randevum var ulturases muayine ediceklermi bilmiyirum burda biraz farkli
mimar_anne Zeynooooooo hııı evet yurt dışında biraz bekliyorlar sanırım canım haftasının geçmesini dimi
Yarimayse Benim ilk gebelik 5+1 idrar testi yaptım yaklaşık beş altı defa. Hepsi çift çizgi çıktı. Önümüzdeki pazartesi doktora gideceğim bakalım inşallah kalp atışını da duyabiliriz.
nzlbrn Caglali aslında tam yumurtlama dönemine denk geliyor kese haftası benimde öyle düşük çıktı haftası birkaç aya yakalıyorlar merak etmeyin sat söyleyin kese uyumlu oluyor sonradan 😊
mimar_anne seymanuryldrm güzel artmış canım istersen birdaha kan ver yarın 1200 civarı görürsen rahatlarsın
seymanuryldrm mimar_anne normalde merkeze gidip veriyodum bizim ilçeyle merkez arası iki saat yarın bizim burada vereceğim insAllah çok fark olmaz en az 1244 olmalı . Dua edin güzel sonuç gelsin 🤲🏼❤️
mimar_anne seymanuryldrm inşallah canım farklı yerde verince belki biraz farklılık olur olursa takılma 😍
Oznurkk mimar_anne 8+1 haftalığız. Bir kızım var 19 aylık. Korku heyecan sevinç her şey var karışık duygular içerisindeyim 🥴