Irem-26 Doktor plesantanın aşağıda olduğunu söyledi bu durumda yapacağım bir şey veya cinsellik konusunda yapmam gereken bişi varmı başına gelen varmı?
Gizemd-01 Irem-26 şuan benimde aşağıda. Cinsellik kesinlikle yasak.yapacak bişe de yok sürekli yatacağız .ayakta durmak yok. Doktor bana günde en fazla 30 dk yürüyebilirsin dedi o kadar
Sareeee Irem-26 benimde plasenta asada ama tehlikeli bir durum gormuyorum normal hayatina devam edebilirsin demisti
peksimetya Irem-26 benim de öyle kanama durumuna göre riskle ilgili uasak koyuyor doktor. Ben de kanama depil de lekelenme vardı. Bu sebeple tabi ki cinselliği yasakladı. Çok fazla ayakta durma ya da dik oturma dedi de ne mümkün 1.sınıfa giden kızım var her günümüz tempo 🤦🏻♀️ fırsat buldukça ayakları uzatıyorum ancak. Bakalım ilerleyen haftalarda inşallah çıkar yukarı yoruldukça ağrı yapıyor 😒
merincek Irem-26 plasenta aşağıda olsa da bir sıkıntı yok muhtemelen bir dahaki kontrole gittiğinizde değişmiş olur. İlişki yasak onun dışında bir önleme gerek yok.
N-23 Benimde aşagıda totalis en fazla 15 dk yürüyüş ki ben onu bile yapamıyorum kasıklarıma ağrı giriyor hemen, bol dinlencen ağır kaldırmak yok yorulmak yok ddi, allah hepimize yardım etsin inşallah🤲
Sareeee N-23 20 haftada asada dediler 21 haftaligiz butun icimi kendim yapiyorum 3 bucuk yasindaki oglumada kendim bakiyorum
N-23 Sareeee yaa ne güzel benim yemeğimi bile annem hazırlıyor, bugün tetenoz aşısı için 10 dk bi sağlık ocagına yürüdüm zorla dönüşte taksi çagırdık geldi kasıklarım hemen ağrıdı önceki aylar böyle değildi şimdi 26+5 m son aylarda basladı
Irem-26 peksimetya banada yukarı çıkar ama çıkmazsa sezeryan dedi ilişki yasak en fazla yarım saat yürüyebilirsin ve ağır kaldırma dedi
N-23 Irem-26 canım bizlere göre şansın daha çok haftan erken inşallah güzel haberlerle bir gün yine buluşuruz 🤲🤲
peksimetya Irem-26 benim zaten mecburi sezaryan olacak. İlk doğumum da öyle olduğu için. Onu da dert etmiyorum da olur da yukarı çıkmazsa inşallah erken doğum riski olmaz 🥺
Sareeee N-23 benimde arada agrim oluyor canm ama allaha emanet ettim bebegimi bakacak kimsem yok dinlene dinlene isimi yapiyor sag salim dogururuz ins
Irem-26 peksimetya eşim sürekli benimle cinsel ilişkiye girmek istiyo ona bu konuyu kesinlikle anlatamıyorum ve bu konu yüzünden tartışma çıkıyor
peksimetya Irem-26 bi sonraki kontrolünüze birlikte giderseniz ve bu durumu doktordan duyarsa riskleriyle birlikte belki ikna olabilir. Bizim de yasak. Tabi ki cinsel dürtülerimiz isteklerimiz oluyor. Hem benim hem eşimin ama biz de yüzeysel olarak birbirimizi tarmin ediyoruz. Orda zaten önemli olan birleşmenin olmaması. O ana kadar zaten ön sevişme yapabilirsiniz sonrasında ise elle rahatlatabilirsiniz eşinizi ve o da sizi. İç kısma basınç olmaması gerekiyor çünkü. Bence bu durumu güzelce anlatın. Hatta bi tanıdığımda da olmuş onlar da dikkat ediyorlarmış kanama olabilirmiş vs diye biraz korkutun bence.
Seydusss Irem-26 Canım kaçıncı haftadasın ? Bebek büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali var, benim de aşağı yerleşmişti plesenta evet çok ayakta kalınca kasık ağrılarım oluyordu ama dikkat ettiğin sürece sorun yaşayacağını düşünmüyorum ağır iş yapma kendini çok fazla yorma cinsel ilişki yasaktı doktor sana bu konuda nasıl bi tavsiye verdi bilmiyorum ama ben doğum yapana kadar yukarı çıkmadı ama yine de problemsiz geçti hamileliğim tamamen dikkat etmekten geçiyor sağ salim kucağıma aldım yavrumu şükürler olsun sakın ola kafana takma bu durumu
Irem-26 Seydusss doktor zaten bana cinsel ilişkiye ara vermemi söyledi ama eşime bunu kesinlikle anlatamıyorum 14 haftalık
N-23 Seydusss ay benimde plesenta rahmi kapatmıştı, sizin bu duru da saglıklı doğum yapmanız bana umut oldu, ben çok çok korkuyorum