Birbebishikayesi Kızlar dua edin nolur erken doğum yapıyorum 35+5 2300 gram nolur inşallah sağlıkla kucağıma alırım çok korkuyorum 🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭
Glcngzll Birbebishikayesi canım bende erken doğurdum sakın korkma ikiniz de çok iyi olacaksınız Allah’a dua et, ona sığın ♥️🙏
MvzEbru Birbebishikayesi Allah yardımcınız olsun canm hem bebişin hem senin sağlıkla kucağına alırsın inşallah korkma kasma her şey yolunda gider 🤗
Sevdeninsaresi Birbebishikayesi kilosu çok iyi hiç endişe etmeyin sağlıcakla gelsin ola ki kuveze aldirlar en fazla 5 gün Yeterli sağlıklı olsun kuvez bebekler için en iyisi bakımı olur güzel geçirmeye bakın.
Memuranne2 Allah yardımcın olsun canım asla korkma aynı şekilde erken doğum yaptım 2300 gr doğdu kızım şişliği gidince 2100 kaldı ama sağlıklı bebekti küveze girmedi aldım eve geldim. İnşallah sende kucağında çıkarsın haber ver bize de duaalrım seninle olacak
Birbebishikayesi Cok korkuyorum :(( üzülüyorum karışık duygulardayıö 35+5 sadece en azından 36 olsaydı diyorum :(( Memuranne2
Ozlm_31 Birbebishikayesi neden üzülüyorsunuz ki 2 gun sonra ztn 36 olacakmış ikiz gebelikler hep 35 de doğuruyor hata 35 olsun diye dua ediyoruz 35 korkacagnz üzüleceğnz Bi hafta degl 23 24 haftalik dogum yapanlar var üzmeyin kendinizi dua edin sağlıkla kucağınıza alın insallah
sozer1 Glcngzll neden erken doğum olmuştu acaba ve kaç kilo doğdu nedne küvöze aldılar bende aynı hafta gündeyiö yarın kontrol var ve nedense doğuracakmışım gibi hissediyorum 😖
Memuranne2 Yhanne ya aslında hem düzensiz regl hem de gelişim geriliği olduğu için net haftam hiç doğru olmadı ama ultrason ölçüme göre 35 haftalık tı suyu bitti acil alındı kızım plesenta yaşlanması da vardı artık kilo alımı durmuştu
Umutku Birbebishikayesi Hiç korkmayın ikinizde sağlıklı bir şekilde atlatıcaksınız bu süreci bende 35+1de doğum yaptım şükür 40 mız bile çıktı
N-23 İnşallah sağlıcakla alırsın kucagına, bak ben diyom o günlere gelebilecekmiyim acaba, bide öyle düşün herşey çok güzel olur inşallah🤲🤲
Avril Birbebishikayesi erken doğum yazınca 24 25 haftalık doğum yapıyorsunuz sandım ben de bir an Hiç korkulacak üzülecek bir hafta değil ki neredeyse 36 olmuşsunuz 34 haftayı geçtikten sonra doktorlar bile tamam artık diyor ciğer gelişimi büyük ölçüde olduğu için kilosu da iyi canınızı sıkıp panik olmayın Allah sağ Salim kavuştursun 🙏🏻
Edanur_Dilek Avril evet bende öyle sandım korkunun ecele faydası yok gercekten benim hiç erken doğum şüphem olmamasına rağmen bı anda doğum yaptım 27+1 de 😏
Birbebishikayesi Kızlar 5 cm açılmam varmiş ama bebek kanala girmemiş ama kanamam oldu eve gitmek mantıklı mi
mrvsrcn Birbebishikayesi hayır canım kanaman devam ediyorsa gitme eve açılman çokmuş 1-2 cm olsa neyse de 5 baya var hastanede kalmalısın bence
Asenova- Birbebishikayesi Allah yardimciniz olsun inshallah sağ sağlim bebeginizi kucağiniza almayi Nasip etsin Rabbim 🤲🏻💗