Ebus2045 Yaprakdokumuseverr bak bu da var doğru derler mi derler valla Allah ne eksik etsin,ne de muhtaç vallahi
__mom1 Sanırım şundan dolayı demiş tüp bebek hastaları zaten rutinde tüm düşük ilaçlarını kullanıyor onun için burda yapılacak ekstra bir şey yok demek istemiş ama anlatamamış bence 😅
Yaprakdokumuseverr __mom1 Yok neden sağlık ocağına gitmemişim de acile gelmişim öyle dedi. Nerde yaptırdın dedi istanbulda dedim orada gitseydin dedi. Şuan bursadayken nasıl istanbula gidebilirim acaba. Bu lekelenmeyle hemen atlıyorum bi otobüse😂
Aysll33 Yaprakdokumuseverr bnde polikliniğe gitmiştim randewumde vardı kanaman varsa acile git demişlerdi 🥸
Yazmelegi_ Yaprakdokumuseverr ay valla çok değişikler ilk hamile olduğumu öğrendim acile gittim bulantı kusma dermanım yok randevu da bulamıyorum bana boşa gelmişsin randevu al polikliniğe git dedi gönderdi ben de serum felan yapar diye bekliyorum ama yk ondan sonra özelde devam ettim
myangelson Pamuk darıca tarafını seviyorum ya kendimiz de sakaryaliyiz bakalım neresi çıkacak taaa temmuzda belli olur 😅😅😅
myangelson Pamuk ben sahil var diye seviyorum 😂😂😂 malum burada yeşilliğe denize hasret kaldığımız için 😂😂
ikotrtn Yaprakdokumuseverr ben özel takipliyim burada ki acil doktoru da öyle pek ilgi değil adamlar nöbeti niye tutuyorlar anlamıyorum