Yaprakdokumuseverr Kızlar lekelenmem olduğu için acile geldim bana diyoki neden böyle şeyler için acile geliyosun? 😅 Yani sanki anında normale randevu alabiliyoruzda keyfi geliyoruz. Yoğunluk yoktu zaten. Hiç normal doktora denk gelemiyorum.
Deletedmom_85 Yaprakdokumuseverr can sıkıntısından gelmedim belli ki bir sebebim var deseydiniz sizde. Ay gel beni boğ diyor bazısı.
Matmazelbebi Yaprakdokumuseverr Peki nereye gitmeliymişsin illa parayla özele mi gitmek gerek?Randevu olsa polikliniğe gidersin zaten 🙈Belki ciddi bir kanama biz nerden bilelim tavrı hoşuma gitmedi 😑😶
Youngmotherr Yaprakdokumuseverr ben 39+4 de sancılarla hastaneye gitmiştim ki doğum sancılarım vardı araştırma hastanesine sevk etmişlerdi ordaki acildeki doktor da ben bugün doğurtamam demişti… sonuç kendi doktorum 40+3 de suyumun gelmesiyle doğurttu
Yaprakdokumuseverr Deletedmom_85 tüp bebek diyorum leke diyorum niye geldin diyo aksjd bi kan tahlili istiycek bir sürü laf
Yaprakdokumuseverr Belginylmz belki cevabı bilmiyo bile olabilir 😆 belli ki acile ne için gelindiğini de bilmiyo
myangelson Yaprakdokumuseverr gören de canım sıkıldı öyle dolaşmaya geldim dedin sanar tövbe estağfurullah gerçekten bazı doktorlar çok tuhaf
myangelson Yaprakdokumuseverr bende öyle nişanım geldi diye gittiğim hastanede normal akıntı bu diye geri gönderildim demek ki normalmiş diyip özele de gitmedim 2 gün sonra ozeldeki doktora muayeneye gittik baktı nişanın gelmiş acilman var acil serklaj dedi 😑 ve bu gittiğim devlet kadın doğum aciliydi Rabbim herkesi düzgün doktorlarla karşılaştırsın
Yaprakdokumuseverr myangelson ay yok artık ya. Parası olmayana her şey yasak. Bende burdan sonuç alamazsam özele gidicem
myangelson Yaprakdokumuseverr aynen sonra ozeldeki doktorum hastanede yok diye bir hata yapıp yine gitmek durumunda kaldım oraya yine aynı doktor denk gelmiş enabizdan gördüm her gidişimde kötü sonuclarla karşılaştım neyse hayırlısı böyleymiş
yokaglamiyomgozumadozkacti_- Yaprakdokumuseverr bende tansiyon düşüklüğü için gitmistim çok kalabalıktı zar zor sıram geldi girdim içeri ayakta zor duruyorum tansiyon 7 5 adam bana sigaranın zararlarını anlatıyor zaten algilayamiyorum bide ders verdi bana iki saat gerçekten bazı doktorlar başka şeylerden anlıyor ama korkuyorum linç yerim diye o yüzden devletin aciline zora kalmadıkça asla gitmem yeminliyim🫣
Yaprakdokumuseverr yokaglamiyomgozumadozkacti_- ay bende öylesine denk gelmiştim 1 saat nasihat dinlemece. Bence bu bi bıktırma politikası 😅
Asel-2023 Yaprakdokumuseverr çok haklısınız ama siz niye burdasiniz bı beyin doktoruna git dicen olmuyor
Pamuk Yaprakdokumuseverr Banada denk geldi 2 kez büyük parça düşürünce gidecekmişim kürtaj yapacaklarmış. Şikayet ettim bisey çıkmadı..
myangelson Pamuk çıkmıyor evet genelde bende o yüzden hiç şikayet etmedim doktoru çünkü sonunda hiçbir şey çıkmıyor kendi kendimi gerip sinirlendirdigimle kalacaktim