Selmaa-00 Anne1__ Bende bugün 33+3 teyim ve bebeğimin hareketlerini ilk defa bu kadar aşağıda hissediyorum..Bu normal mi?post açtım bu sebeple..resmen vajinanın bir tık üstünde hareket ediyor..bir anda korktum o kadar aşağıda hissedince..Yani baş aşağı olması böyle birşey mi yoksa benim durum farklı mı?hareket ettikçe vajinaya baskı hissediyorum Minigininannesi karanmom Ceferovs07
Gamzeaksam Gizem2211 30,31 inci haftadan kafası asagidaydi yani normal doğum pozisyonundaydi halâ öyle 36 inci haftaya girdik inşallah bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum
Anne1__ Gizem2211 bence her insana göre değişiyor 33+3 deyim geçen hafta doktor baş aşağı dedi ama sürekli değişiyor bence ya
Mervebektass Benim bu 3. Çocuğum üçüde erkenden gelmişti o yüzden kızımı 34 de oğlumu 32 de bu hanım efendi bakalım nasıl olacak 16 haftalıkken başaşağıydı 19 girdik hala öyle.
Tusse18 aysenur30a vallahi bilmiyorum ama ne sola yatabiliyorum ne sağa sola yatsam soldan vuruyor sağa yatıyorum sağdan ittiriyor
Ceferovs07 Benim 28 haftada başı dönmüştü, şimdi 38 haftayı tamamladık doğum kanalında bebiş bakalım ne zamam gelicek🥰😁
Cgllay Gizem2211 29+2 yüzünüde hep saklamıstı bugün gördük hamd olsun. Suan normal dogum pozisyonundaymıs.
mrvsrcn Gizem2211 o haftalar doğum pozisyonu için erken yeri bol dahs çok değişir benim 34.sonunda döndü ve kanala yerleşti
AsyaCngz55 Gizem2211 ben 33. Haftamda gittim en son hala doğum pozisyonuna dönmemişti inşallah 37 de dönmüş olur
Nuresalo633 Gizem2211 29.haftadayim dönüyor duruyor yuvarlanıyor kontrole daha gitmedim dönmüş müdür bilmiyorum 🤣🥰🧿
Berrin- Gizem2211 37 haftalıktım hâlâ dönmemişti bebek tersti,sezeryan olacaksın dedi doktor . 37+4 te gittim sezeryana gün almaya çok şükür dönmş
Ceferovs07 Hllsrl evet, aşırı kasık ağrısı yaşıyodum, bide yani sık-sık idrara çıkmaaya başlamışdım geceleri bu yüzden uyuyamıyodum. Ondan kanala girdiğini anlamışdım zaten. Bu günde ultrason onayladı
aysenur30a Tusse18 aynı şekilde artık 2-3 saatlik uykularlayım . Oda sabaha karşı artık dayanamayıp sızıyorum heralde . Yoksa vurmasından uyuyamıyorum hiç
elifby 29 da gittiğimde pozisyonundaydı ama bugün (32+2) gittim makat pozisyonuna gelmiş. Düzelir mi? Başına benzer şeyler gelen var mı?
tugba8080 elifby merhaba bende 32+4 bugün gittim ters duruyor dedi doktor cinsiyetiniz boy ve kilo ne bebeğin