Gizem2211 Bebeğiniz kaçıncı haftadan sonra doğum pozisyonuna döndü ? Ben 25. Haftadayım hala yüz üstü yatıyor bizim fasulye 😅
Aysee1123 Gizem2211 Daha erken sizin için benim 35 te döndü. Ne zaman ters düz olacakları belli olmuyor her an herşey olabiliyor 🤪
Seross10 Aysee1123 ilk gebeliğimde 25.haftadan itibaren baş aşağı döndü ama kanala yerleşmesi 38.haftada oldu İkinci gebelikte ise 36 da baş aşağı döndü 39da kanala girdi ve iki oğlumda 40+3 normal doğum ile oldu ilki suni ikincisi kendi sancım ile oldu
Rumii96 26.haftamda doktora gittiğimde başı aşağıya dönmüş normal doğum için uygun gözüküyor dedi. Ama aktif bir şekilde hareket etmiyor mu bebek kafam karıştı
Selmaa-00 Anne1__ Bende bugün 33+3 teyim ve bebeğimin hareketlerini ilk defa bu kadar aşağıda hissediyorum..Bu normal mi?post açtım bu sebeple..resmen vajinanın bir tık üstünde hareket ediyor..bir anda korktum o kadar aşağıda hissedince..Yani baş aşağı olması böyle birşey mi yoksa benim durum farklı mı?hareket ettikçe vajinaya baskı hissediyorum Minigininannesi karanmom Ceferovs07
Avril Gizem2211 tam 25 te dönmüştü ama öyle kalmıyorlar sonra yan yattı tekrardan mesela 😆 Doktorum 36 ya kadar takılma pozisyona demişti yeri oldukça dönüyorlar çünkü
peri_07 Gizem2211 ilk gebeliğimde 39 a kadar bekledim doğum pozisyonu almadı. Bu gebeliğimde 28. Haftadan dönmüştü ama ilk sezeryan olduğu için buda zorunlu sezeryan olacak. Üzgünüm.
Firstmummy peri_07 bu kesin bilgimi acaba ben geçen sene 6 aylikken suyum kalmadığı icin zorunlu sezeryan yaptilar bu sene de mi seseryan olacağım normal olabilirsin diyor bazı kişiler de kafam karıştı
peri_07 Firstmummy ben çok araştırdım ssvd miydi neydi öyle bişey varmış ama çok riskliymiş. Özeldeki doktorum istersen yapabilirsin dedi ama eşim devlette doğurmamı istiyor. Maddi sıkıntılar.
Aysesultan97 Firstmummy şöyle sezeryann sonrası normal doğum iki gebelik arası belli bir uzun zaman geçmesi gerekli . Arası sık gebeliklerde tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Arası Uzun olan çoğu gebelikte bile riske girmek istemiyor çoğunluk.
Firstmummy peri_07 en iyisi sezeryan sanki 2. Si zaten ilki gecen seneydi bebegim yaşasaydı hemen bebek düşünmezdim zaten ama kısmet hayrlsii sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
ucuncuyegebe peri_07 sezaryen üstüne tekrar sezaryenden daha büyük bir riski olmadığını söylüyor ssvd yaptıran hekimler .devlet hastanelerinin bazıları ssvd yaptırıyor mesela İstanbul Zeynep kamil
Betbet3434 Gizem2211 ctesi öğrendim tam 31+4 idi ve doktorum doğum pozisyonunua gelmiş dedi bu aslında 34. Haftada beklediğimiz durum dedi. Ama benim 17. Haftadan beri kasılmam var ve 23. Haftada kanamam olmuştu hastanede yatmıştım zor bir hamilelikti benim için ben bu günleri gördüğümüze şükrediyorum
Hdemir1618 Gizem2211 32 de pozisyon aldığını öğrendim 37.haftamdayım zamanında gelsin miniğim diye dua ediyorum 🤲❤️