Sinem94 lilasmom_ normalde bir gece ikinci gece için ekstra ücret ödeniyor benim tansiyonum yüksek olduğu için iki gece kaldım ekstra çıkarken ücret ödedi eşim
lilasmom_ BasimAgriyor zorunlu sezeryanda bari almasalar ama neyse 🙄 ocaktan sonra zam olacak diyorlardı bu ay doğum yapacağım nasipse bakalım ne kadar olacak
BasimAgriyor lilasmom_ kasımda 18.500e sezaryen oldum. 20 bini geçer diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kavuşun yavrunuza👼🏻
lilasmom_ Sinem94 anladım doğum başladığında direkt acilden giriş yapıp doğum çantamızla yatış mı yapıyoruz odaya, yoksa sancı odası vs mi var orda da
yelizzz__ Biz geçen hafta sorduk normal veya sezeryan farketmeksizin 24 bin 500 demişlerdi tek gece kalış ama 2. Gece 3 bin küsür ödeniyormuş
Emmiz yelizzz__ malesef fiyatlar bu şekilde olmuş bende İlhan hocaya gidiyorum subatta dogumum odaları hemşireleri nasıl hiç bir fikrim yok fiyatta 24.500 dendi bizE de
Nur3955 Ayseee60 benim ablam da bu hastanede İlhan hocaya takipli çok memnun 14 Şubat’ta sezeryana girecek sabah inşallah tek gece kalicaksin demiş doktor ücret fazla ama doktor çok iyi doğum yapınca yazarım size
gofret27 Ayseee60 3 gün olmuş hayırlı olsun nasılsınız? İlhan hocama güveniyorum Kaç dk sürdü yarın sezaryene gireceğim
Ayseee60 gofret27 hiç yarım saat anca sürdü genel bayıldım ama pismanım tavsiyem yarım bayılmanız. İlki hormal olduğu için bunda biraz daha zorlanıyorum elbette
anneolmakkist gofret27 nasıl geçtiğini hastaneden doktor ebe vs nasıldı yazarımısınız doğumdan sonra 🌸 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah