Oglmvkzm İlk doğumumu yaptım ben orda gayet iyiydi seseryan doğum yaptım ikinci doğumumu yapacağım şimdi de memnun kaldım
Ayseee60 Tatunya hastanenin paket değil yok malesef hastanede paket. Özel doğum paketi yigorta şirketinden aldık hamile olduğumu öğrenince 30 bine
Egevebarisinannesi Ayseee60 yok hayır cnm bben sbh in köründe gittim temizlikçi den tut rbeler herkes yardımcı oldu bana smdi ikinci dogumuma yine oraya gidicem yanına da aliyolar kuzenimde orda doğum yaptı hep yanındaydık
Egevebarisinannesi Ayseee60 hangi Dr gidiyosun canım ben Zülal hocamdan çok memnunum muayene ücreti ne kdr oldu acaba
Ayseee60 Egevebarisinannesi İlhan hoca tabi ki o olmasa asla gitmem uniden bee gidıorum ayrıca doçent kendisi bilgisine güvenim sonsuz
Oglmvkzm Egevebarisinannesi şehadet hanıma gidiyorum aynı zamanda hastenenin baş hekimi bilgili ilgili doktor tavsiye ederim
Sinem94 BasimAgriyor merhaba hayır talep edilmedi benim yanımda iki refakatçim vardi kimse birsey demedi bir gece fazladan kaldığım için ekstra ücret ödedik sadece
lilasmom_ Sinem94 merhaba benim de annem ve eşim kalmak istiyor yanımda odalar nasıl oluyo yer oluyor mu izin verirler mi acaba
gofret27 Sinem94 o kadar çok çekiniyorum ki ameliyat olması fikrinden ameliyathane falan nasıl benim nazıma biraz gitmezlerse ben inletirim ortalığı öyle korkuyorum kandan iğneden