Ben hastaneden hiç memnun kalmadım.
Öncelikle normal doğum diye gittim 6 cm açıklıkla, bebek kanaldaydı ama normal doğurtmak istemediler acil sezeryana aldılar. Onun harici bebeğimin bir ayağı içe dönük doğdu. İkili tarama testi detaylı ultrason yapılmıştı böyle bir sıkıntı görülmedi. Doğumdan sonra başka doktora gittim. Başka doktor bu anne karnında nasıl fark edilmedi anne karnında su eksikliğinden kaynaklı bu dedi. Ama doktorum hep suyumun yeterli olduğunu söyledi.
Bir başka konu bebeğimin sarılığı 13 oldu yoğun bakıma aldılar Fototerapi için ne emzirmeye götürdüler beni ne bebeği getirdiler. Diğer hastanelerde emzirmeye gidiyorsun. Ayrıca yenidoğan yoğun bakım hizmetleri 28 boyunca ücretsiz ama benden zorla para aldılar. 11le taburcu ettiler. Oğlumu beslememişler orada. Bana da sütümün yetmediğini söylemediler mama ver demediler daha çok besle demediler bi emzirme eğitimi vermediler. Taburcu olduktan 1 hafta sonra bebeğimin sarılığı 25e yükseldi 4 gün başka hastanede kaldık yoğun bakımda. Beslenme kaynaklı sarılık olduğunu söyledi diğer hastane. Ama kolan mamaya gerek yok dedi. Doğumdan sonra bile memeyi kendim tutturdum hiç ilgilenmediler. Hemşireler çocuk doktorları beni odada tek yakaladı üst üste yüklendiler çocuğun ayağı yamuk sarılığı var acil yoğun bakıma ihtiyacı var durumu kötü sol kulağı duymuyor bilmem ne lohusa kadına bu şekil söylenmez ağlamaktan helak oldum. Bir de istediği şeyleri biz kabul etmeyince trip yapıyorlar surat yapıyorlar bir daha tövbe gitmem