Bllackrosie _arzutasci silik çizgi var canım bende ilk öğrendiğimde öyleydi istersen kan ver veya üç-dört gün daha bekle🫶🏼
_arzutasci Sibel_72 birsey sorucam belki biraz garib olucak sizce erken gebelik testine sonuc alirmiyim nedense gerken gebelik testine inanmiyorum
Sibel_72 _arzutasci ben erken gebelik ile 6 gün öncesinde aldım 2 tane yaparak 🥹 o gün hala aklımda darısı sizin başınıza o testler çift cıksında güvenmek için kan vermek lazım
ceylan0945 _arzutasci ben 2 tane erken 2 tane diğer testten yaptim erken gebelikte cikmadi diğer testte çıktı
btlsmh erken gebelik testinde daha net cikar bence. ben hafif silik cizi goruyorum hemen ciktiysa vardir 😌
Aslidemir2334 Bllackrosie var bebeğim çok silik ama bence bir tane daha yap benımde öyle olmuştu 2 tane yaptım ınanmayıp sonra hemen kan verdim
Bllackrosie Aslidemir2334 çok şükür canım 16 haftalığım şuan. İlk yaptığımda öyleydi. Günümde kan verdim geç döllenme olduğu için silik çıkmış dediydi doktorum🥹❤️
_arzutasci Bllackrosie maşallah allah bağışlasın canim sağlık gelsin bebegin allahim insallah banada nasip eder 🥹
Bllackrosie _arzutasci aminn canım çok teşekkür ederim❤️ Rabbim en doğru zamanda nasip etsin güzelim tüm isteyenlere💖🕊️
Hatice_70 _arzutasci bende görüyorm silik çizgi inşallah vardır burda bekliyorm😍 diğer test sonucu için