Badem16 hayırlısını iste doğum şeklini akışına bırak günü geldiğinde zaten bebek seçecek nasıl geleceğini benim arkadaşım sezeryan dedi ben zayıfım dayanamam cart curt falan suyu geldi direk hastaneye gitmeleri ile bebeği kucağına alması 10 dk sürmemiş öyle bir rahatlamış ki iyikide diyor günümün dolmasını bekledim hemen sezeryandan gün almadım diyor hem bebekler anne karnında 1 gün bile dursa dünyada duracağı 1000 güne bedelmiş o kadar ki yararlı

Normal dogum bence her zaman ilk secenek olmali.. eger bazi durumlar gelismisse sezaryen zaten mecbur.. ikisininde zorluklari var ama dogal olan normal dogum sonucta..

Tugbazdmr, başlığı Sezaryen Mi Normal Mi? olarak değiştirdi.
Tugbazdmr bu tartışmayı sabitledi.

Badem16 İnşallah devam ederse Normal💜
Zorunlu durum olmadıkça kadın tabiatinin değiştirilmesine karsiyim🫶

AmineSH bende aynı şekilde oldum makat geliş 39+4te 22 günlük olduk🥺 sütün hemen gelmicek olsa bile emzirmeye çalış ancak o çektikçe gelecek. mama vermekten sakın korkma sarılık olmasından iyidir aç kalmasın yavrun. İnşallah her şey güzel geçer Allahım ikinizi de korusun

Badem16 Bebek nasıl isterse o şekilde geliyor kardeşim 🥰 Sen normal dersin son dk sezaryene döner bilemezsin 🌸 Her ikisinin de zorlukları var rabbim sağlıkla kavuşmanın nasip etsin kolaylıkla 🤍

Badem16 benim ilk doğumum olucak normal istiyorum fakat çevremde normal olup sıkıntı çeken çok insanı tedirgin ediyolar sezeryanfan da aşırı korkuyorum çocuğu doğuramiycam bu gidişle 😂

@Badem16 ben normal doğum yapmayı çok istedim 40 hafta bekledim ama malesef istediğim gibi olmadı suni sancı almama rağmen açılma olmadı. Rahîm duvarı sert dedi doktor çok zorlandım. Sezeryana geçtim. Sezeryan da sonrası acı oluyor. Bencs akışına bırak son ana kadar dur. Ben 2. Ye gebeyim sezeryana geçerim şimdi. Tekrar aynı stresi yaşamam ama

Benimde Dr çatın dar çok zor yaparsın dedi bende risk almak istemedim tekrar ordan sezaryene döner veya bebeğe doğum anında travma yaratmaktan korktuğum için sezaryen olacağım.

Bende kararsızım siz ne önerirsınız

Badem16 ben normal doğum yaptım ilkinde. Şimdi 2. Hamilelegim normal olmazsa sezaryen olur yani önemli olan bebeğin ve sizin sagliginiz 🥰 normal doğumda da korkulacak bir şey yok bu arada hiç kendinizi strese sokmayın 🤲

Badem16 benim annem teyzem falan da aksine sen normal yapamazsın o acıya dayanamazsın sezaryan ol diyor 🥲
    Ben sezaryan tercih ettim belimdeki fıtık normal dolumdan zorlar dedi doktorum