bu zamana kadar hiç midem yanmadı nasıl bir his olduğunu bile bilmiyorum çevredekilerin saçma sapan çocuk saçsız olacak tüh demesinden çok sıkıldım yarın allahin izniyle doğacak ögrenicem ama siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz mideyle saçın bi alakası var mı
Mide yanması ve saç batıl inanç mı?
ucr13 Yok tabi bende hiç yaşamadım mide sorunu
Yani ilk etapta inanmıyordum şuan 36 haftalığız ultrasonda bebegımın saçları görünüyor az biraz inaniyorum sanki 😅 ama son haftalardayken
Benim ilk 3 ayda midem çok yanıyordu ekşiyordu bende reflü olduğu için tabi her annede olmayabilir
@Aysee1123 saçlı mıydı bebeğiniz
32 haftalik hamileyim ben basimdan beri migde yanmam oluyor GAVİSGON KULLANİYORUM. VE ONERİYORum
Doğru çıkabiliyo
ucr13 20 haftada başladı doğum anına kadar midem yandı sonuç gür saçlı kız beklerken kele yakın doğma şoku yaşadım 😂
Yani bence batıl inanç
Midem hiç yanmadı oğlum gür saçlı doğdu 😂
İlk hamilelikte 30 haftadan sonrası mide yanmalarıyla geçti kızım hem gür hem de uzun saçlı doğdu. Şimdi 35. Haftamdayım hiç midemden rahatsızlık yaşamadım bakalım 2. kızım nasıl doğacak 😀
ucr13 Doktorum bu söylentilerin tamamen hurafe olduğunu söyledi ve çok haklı ki ben mide yanmasını 3. aydan beri çekiyorum maalesef özellikle geceleri çok fena doğuma 1 ay kaldı hala devam ediyor hatta şimdi 1 kaşık daha şurup aldım mide hassasiyeti olanlar özellikle çok çekiyormuş. İnsanlara soracak olursan olumlu olumsuz herkesin her şeyde her zaman bir fikri var maalesef söylentilere hiç canını sıkma. Hayırlı ve sağlıklı doğum diliyorum 🙏
ucr13 kesinlikle batıl inanç. Son üç ay mide yanmasından mahvoldum bebeğim kel doğdu kasları bile yoktu
ucr13 kız benim varya nasıl bayadır yaniyo anlatamam bu yanmaya rapunzel sacli bi kızım olmalı bende duydum onu çevremde özellikle annem teyzemde diyo 🤣 dur bakalım bi doğsun hele o zaman net bilgi veririm rapunzel mi yoksa keloğlan mi olcak🤣