birgaripana_ Edau9 benim kuzenimde bebekken şişe şişe su içermiş hormon bozukluğu demişlerdi. Sanırım ergenliğe kadar sürdü onunki ağzı kuruyordu hep
Edau9 2bebek1huni nasıl yapıcam bilmiyorum gerçekten çok çaresizim bu gece artık son noktaydı 1 saat bile uyumadım sinirden ağlıyorum sabah sabah
2bebek1huni Edau9 o ağlayacak siz gezdireceksiniz pyun oynayacaksiniz uykuya dalmaya başlayacak uykusuzluğa katlanamayip bu arada sürekli konuşup telkin edeceksiniz. Başka yolu var mı bilmiyorum ama ben sütü böyle biraktirdim
Ferzane Edau9 vallah sen öyle anlatınca bi mincirasim geldi kuzuyu.. 🥰masAllah.. başka hastaneye de gotursen mi ki acaba ? Tek doktorla kalmasan.. büyük insan bile gece kalksa anca 1 bardak su içer kiizz ..
Edau9 Ferzane şuan farklı bir doktora gidiyorum içim rahatlasın diye bir sıkıntı yoksa bugün bıraktırmaya çalışıcam 🥹🥹🥹
2bebek1huni Edau9 şimdi su ile süt farklı o konuda bisey diyemiyorum, ama benim başıma gelse gece uykudan önce iciririm sonra gece 3 ya da 4 gibi bir saat belirler bir kere veririm.
Ferzane Edau9 insaAllah hiçbir sorun yoktur. Allah kolaylık versin. Anneligin her anı başka bi imtihan Rabbim bol sevaplı kılsın 🥰
Edau9 Ferzane hiç bir sıkıntı yokmuş şükür ki.Alışkanlık edinmiş tahmin ettiğimiz gibi 🥹Şimdi sıra bıraktırmada
Merveaysem Edau9 eğer gerçekten sadece huysa suyun tadını değiştirseniz belki bi kac seferden sonra tadını beğenmediği için gece istemez denediniz mi hiç ? Suya limon yada sirke damlatmak gibi mesela